Nesze!szer

Bar Rafaeli és a sportos srácok

2012. február 20.

 



A sportvilág legnívósabb magazinja, a Sports Illustrated évente megjelenő Swimsuit Issue különszámában mindig ismert modellek mutatják be az aktuális fürdőruha trendeket. (Elég erotikusan) Az idei szám címlapjára Kate Upton, a 19 éves michigani modell került, akinek XXS-es bikinijéből szinte mindene kilátszik... Őt látjátok az utolsó képen. Akárhogy is, a címlap Katenek meghozta a várva-várt sikert.

A magazinban feltűnik egy másik szexi modell is, az izraeli Bar Refaeli, aki három sportos pasival vetkőzött fürdőruhára. Rafael Nadal teniszező, Michael Phelps olimpiai bajnok és Chris Paul az NBA sztárja láthatóan élvezték a 26 éves modellel való pózolást. És valószínű, hogy Bar sem bánta, hogy ilyen izmos kezek fogdossák őt. A jövő évi melóra hol lehet jelentkezni? 

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr84145482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2012.02.21. 07:56:42

Az anyajegy gyorsan kinő. Lsd.: utolsó kép szája fölött.

2012.02.21. 08:42:38

Ejdenagykár, hogy sz.rrá van fotóboltolva az egész. Mintha műanyagból lennének csinázva, aztán meg matt fényű lakkal lefújva...
Dehát izlések és pofonok uygebár.
süti beállítások módosítása