Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. február 15.

 

 

Utópia

 

Mindannyian vágyjuk a tökéletes világot. Egy helyet, ahol mindig süt a nap, mindenki mosolyog, ahol nincs kukac az almában és az örök szerelem is megadatik. Miközben az álmainkat kergetjük, elfelejtjük, hogy a mindennapokban rejtezik a csoda. Nem biztos, hogy a herceg fehér lovon megadja majd nekünk azt, amiről úgy képzeljük, hogy… egy beszélgetés egy kedves ismerőssel időnként több ajtót nyithat ki, mint azt valaha is hittük, és jobban megmelengetheti szívünket, mint a legszebb mesénk. Ne sajnáljuk az időt a kapcsolatainkra fordítani, az „amit adsz, azt kapod” elvét szem előtt tartva. Mindenekelőtt, legyünk magunk felé is kellő figyelemmel, tanuljuk meg feltölteni magunkat, és jól érezni magunkat a bőrünkben. Ehhez kaptunk segítséget, újra a MAC-től. Folytatódik a Mineralize kollekciók sora, ezennel arcbőrünk hidratáltságát és bársonyosságát tartják szem előtt. A Mineralize Skincare termékcsalád minden tagja telis tele van bőrtápláló ásványi anyagokkal. A gél állagú hidratáló könnyedén simul a bőrbe, puhává és bársonyossá teszi azt, ezáltal tökéletesen előkészíti a bőrt a sminkeléshez. Fagyos időben is kiváló, ugyanis gazdag ápoló anyagokban, mégsem hagy nehéz vagy zsíros érzést maga után. A szemkörnyékápoló a sötét karikák és a puffadás megbízható ellenszere, ugyanis néhány perc után láthatóan magához tér a szem körüli bőr. Gél állagú, könnyen beszívódik, előkészíti a bőrt a korrektorhoz. Fiatal és idősödő bőrre is használható, inkább nappali, mint éjszakai használatra, ám ez a bőr típusától is függ.

 

 

A sminked eltávolításában segít az új Mineralize lemosó, mely dörzsölés nélkül, gyengéden tisztít, miközben hidratál is. Két termék vár még rád: az arcra és testre is használható könnyed textúrájú ápoló, valamint a Charged Water, mely gyémántrészecskéket tartalmazó hidratáló spray. Régóta tudjuk, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja, szóval mi tart még vissza Miután kellően előkészítettük bőrünket, jöhet a korrekció és a fedés. Ehhez új korrektor és új állagú Mineralize alapozó dukál, természetes, ragyogó bőrt alkotva. A korrektor színskálája nagyon széles, kiszerelése szuper, könnyen használható. A világosabb karikákat kiválóan eltünteti, és a fiatal bőr jó barátja. A tapasztalatok szerint a sötétebb foltokat már nem fedi el kellően, ahhoz kevéssé pigmentált. Előfordult, hogy valakinek néhány óra múlva beitta az arca, nem tartott estig a fedés. Óriási pozitívuma, hogy gél állagának köszönhetően gyönyörűen idomul a bőrhöz, természetes és hidratált lesz a végeredmény. Döntsenek az egyéni igények!

Arcunkat a por állagú Mineralize Foundation fedi, mely átlátszó rétegével láthatatlanul segít egységesíteni arcbőrünket. Nem nehezít el, sem érzésre, sem látványra. Jó választás melegebb időben, mivel a bőr zsírját a por állagának köszönhetően felszívja, össze is olvad vele (beérik), így lesz természetes a hatás. Nem kell ám nyárig várnod a viselésével, ha már unod a krém alapozókat, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, tégy egyet magadévá!

 

Charged Water hidratáló spray - 5 100 Ft

Charged Water Cleanser arctisztító - 6 800 Ft

Face + Body lotion - 8 700 Ft

Gel Cream hidratáló - 9 900 Ft

Eye Crem szemkörnyékápoló - 9 500 Ft


Nesze!Detti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr904111212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása