Nesze!szer

Diétás kóla szívesség

2012. február 09.

 

 

 


 

Sokszor említettük már, hogy mennyire szeretjük az olyan megmozdulásokat, amikor egy híresség kiáll valami nemes dolog mellett. Na, most újra örömködhetünk! Történt ugyanis, hogy Minka Kelly színésznő és Diane von Fürstenberg divattervezőnő csatlakoztak a Coca-Cola Light és a National Heart, Lung and Blood Institute együttműködéséhez a The Heart Truth kampányhoz.

 

 

A megmozdulás tulajdonképpen azt hirdeti, hogy a nőknek alapvetően fontos dolog odafigyelniük a szívük egészségere. A kampány arról beszél, hogy ne dohányozzunk, figyeljünk a testsúlyunkra, mozogjunk naponta legalább 30 percet, étkezzünk egészségesen és mindig tudjunk a pillanatnyi egészségi állapotunkról (vérnyomás, koleszterin-, vércukorszint stb). Diane von Fürstenberg rajzai alapján egyedi tervezésű fémdobozok is készültek, amelyet a tervezőnő New York-i üzleteiben és a DVF.com-on lehet megvásárolni februárban. A befolyt összeget pedig a National Institutes of Health Egészségügyi Központjának adományozzák, hogy minél több kutatást tudjanak végezni a szívbetegségekkel kapcsolatban. Mi akkor most szívesen bontanánk egy kólát!

Nesze!Dia

 

 

 

 

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr624079741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.09. 15:14:23

Igaz, hogy abszolút nem iszom kólát (és egyéb üdítőket), de ez az új dizájn nagyon klassz:)
süti beállítások módosítása