Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. február 07.

 

 

 

FYI

 

Azaz, csupán tájékoztatási célzattal írjuk a továbbiakat. Bemutatunk egy új sminkmárkát, amit a napokban fedeztünk fel. A neve Inglot. Nem is olyan új, hiszen a céget 25 éve alapította egy fiatal kémikus. Alapelvének tűzte ki, hogy kedvező és méltányos áru termékeket forgalmaz, amelyek az elérhető legjobb és legmegbízhatóbb forrásból származó alapanyagokból készülnek. A cég atyja a mai napig figyelemmel kíséri az összes terméket, a dizájntól a gyártásig.

 

 

A világon elsőként az Inglot gyártott „lélegző lakkot”, mely biztosítja a körmök természetes egészségét, miközben kiemeli azok szépségét is. Számolatlan árnyalat várja a kísérletező kedvűeket, a szemre-és arcravalók között ugyanúgy, hogy mindenki a saját színeivel öltöztethesse fel a palettáit. Ez utóbbiak egyénileg alakíthatóak ki, tehát magad állíthatod össze a kedvenc színeidet. Nem csak a szemfestékek közül, hanem korrektor, arcpír, rúzs és szemöldök paletták is üresen várják, hogy feltöltsd őket az általad választott árnyalatokkal. Jelenleg 280 üzletük van világszerte, említek néhány várost a környezetünkben, ahol bekukkanthatsz meglesni: London, Amsterdam, Dublin, Moszkva, Zágráb, Milánó, Róma, ha pedig messzi tájakon jársz, New York, Isztanbul, Montreal városokban is találsz Inglot üzletet.

A minőségéről még nincsenek tapasztalataink, ám tervünk szerint hamarosan kipróbáljuk, és megírjuk nektek, érdemes-e beszerezni egy-két szépséget külföldi utatok során. Honlap ITT! Színes estét!

Nesze!Detti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr354075539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása