Nesze!szer

Annak, aki sokat vár az éjszakától

2012. február 03.

 

 

Áll a bál!

Csípős hideggel érkezett meg hozzánk a báli szezon. Mert ugye februárban sokat mulatunk. És ha mondjuk nem álarcos bálba mész, akkor a Maybelline New York sminkmestere, Larion Oscar még tippet is adna, hogy hogyan sminkelj az eseményre. Ezúttal a szemeken lesz a hangsúly, hogy tekintetünkkel könnyen táncra csábítsuk a partnerünket. (Aztán meg ki tudja, hová...) Legnagyobb szükségünk egy fekete tusra lesz, de kezdjük inkább az elejéről.

A tökéletesen megtisztított bőr után, első lépés szemünk felfrissítésére az Affinitone korrektor. Könnyedén elkendőzhetjük a fáradtság jeleit vagy akár a bőrhibákat is. A szem alatti területen, ujjbegyünkkel finom paskoló mozdulatokkal oszlassuk el az ultra vékony textúrájú folyékony korrektort. Szükségünk lesz egy hosszantartó alapozóra is. Mi most a vadonatúj Affinitone 24H, folyékony, tartós alapozóját javasoljuk. Micro-flex formulát tartalmaz, azaz rugalmasan idomul az arc szerkezetéhez, így nem ül be az arc mimikai mozgása során a hajlatokba.

 

Orcánk természetes színének ragyogásához pedig használjuk az Affinitone Blush, barackos árnyalatú arcpírosítót. Az alapozás után, jöhet a Lolita álarc. Ugyanis Lolita Pop a fantázianeve ennek a sminknek. Az elkészítéséhez szükségünk lesz az Eye Studio Quad-Pink Drama négyrészes szemhéjpúderre. A szett tüzes pink színét satírozzuk a felső szemhéj tövébe, majd lágyítsuk egy picit a halványabb rózsaszínnel. Precíz tusvonalat a Master Precise szemkiemelő tussal tudsz húzni, amelyet bentről kifelé haladva rajzolj. Aztán egyenlő távolságban tegyünk pöttyöket a tus szélén haladva. Ettől nagyon szexi lesz a szem, majd meglátod - meg a környezeted is! Végezetül a Volum’Express One by One Satin Black szempillaspirállal lesz teljes a Lolita külső. Azért ajkainkról se feledkezzünk meg - ebben a zord időben hamar kicserepesedik, ami hervasztó látvány lehet. A Water Shine ajakrúzs, méznektárban gazdag, amivel biztosíthatod szád hidratáltságát. A termékeket az ismert drogériákban megtaláljátok. Kellemes báli készülődést csajok, aztán nyugodtan veszítsétek el a cipőtöket...

Nesze!Dia

Maybelline Affinitone Púder 1 999 Ft     
Maybelline Eye Studio Quad szemhéjpúder 2699 Ft
Maybelline Affinitone korrektor 1 999 Ft
Maybelline Master Precise folyékony szemhéjtus 1 999 Ft
Maybelline Affinitone 24H alapozó 2 999 Ft
Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black szempillaspirál 2 399  Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr364050951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása