Nesze!szer

Tamás atya is Glamour jelölt!

2012. január 31.

 


 
Hat kategória, harminc jelölt. Megszületett, kik az esélyesek az idei Glamour Women of the Year szobrocskáira. Mi pedig belestünk a kulisszák mögé, és lencsevégre kaptuk a pezsgőpukkasztó Kucsera Gábort, és Janicsák Vecát is, aki mindannyiunk meglepetésére rövid bubifrizurával érkezett a forgatásra. 
 
USE és Nanushka ruhák a sarokban, Chanel és Lancome szétszórva a sminkasztalon. Mindennek megvolt a maga helye, a stylistok, fodrászok, sminkesek egymás után vették kezelésbe a női és férfi jelölteket, hogy bomba külsővel ülhessenek a kamerák elé. Mert hogy a Glamour Women of the Year díjátadó estéjén minden jelöltről levetítenek egy kisfilmet, amelyben rövid interjúban beszélnek magukról.
 
 
A több napos forgatásnak már a végén jártunk, az utolsó két nap Janicsák Veca, Kisó, Száraz Dénes, Kucsera Gábor, D.Tóth Kriszta, Nagy Sándor, és Demmer Erika is sorra kerültek. A ruhákat a helyszínen válogatták ki a jelöltek a stylistokkal együtt. Janicsák Vecának például személyi stylistja és sminkese is volt, akik eljöttek vele a forgatásra. A cipők és kiegészítők szemkápráztatóak voltak, elég, ha csak az arany Yves Saint Laurent cipőt említenénk, vagy a Swarowski kristályokkal kirakott maxigyűrűt, amibe Veca első pillantásra beleszeretett. 
Itt aztán lehetett tanulni a profi sminkelésről, például hogyan ragasszunk fel műszempillát úgy, hogy még a ragasztó se látszódjon, sőt, növelje a hatást: fekete műszempilla ragasztóval. Ezen még a gyönyörű Kisó is meglepődött, hogy létezik ilyesmi, a végererdmény pedig önmagáért beszélt. A hímek sem panaszkodhattak, míg Kucsera Gábort megnyírták, addig Tamás atya kapott egy kis arcpírt. Bár ő színészként ezt jobban viselte már, mint sorstársai. 
A forgatás szuper hangulatban telt, a kameramanok minden instrukcióval ellátták az alanyokat, és röpke negyed óra-húsz perc alatt már jöhetett is a következő Glamour jelölt. A nagy hollywood-i producerek a forgatás előtt azt kiálltják ‘csapó!’ és ott van a kezükben az a fura kis kütyü, aminek le is csapják a tetejét. Mindenki szeretné egyszer kipróbálni, az alanyok most meg is tehették ezt egytől-egyig. Ezt élvezték a legjobban. Volt aki kikukucskált fölötte, és volt, aki épp a szemét takarta el vele. Ki ne szeretne újra "gyerekeskedni"?
A forgatás befejeződött, maradt az utómunka, márciusban pedig megtudhatjuk, ki lesz az a hat szerencsés, akik díjazottak lesznek a kategóriájukban. Te kire szavazol
Nesze!Livi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr794037071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása