Nesze!szer

Kicsi rád az arcod?

2012. január 27.

 

 

Ébredtél már úgy, hogy azt érezted, valaki elcserélte az orcádat az éjjel? És itt nem a fura ábrázatra gondoltunk, mert nekünk ma sikerült hoznunk egy rombuszhal formáját, hanem a meglehetősen száraz, érzékeny bőrre. Olyan, mintha elcserélték volna a méreteket... Pedig nem. Egy jó krém sokat tehet az emberért természetesen. Van most egy nagyon új, amit szerethet az, akinek különösen szárazak a reggelei... LRP, azaz La Roche-Posay, amely eleve hidratál és nyugtat a termál miatt. Viszont az új krémségbe most sheát és növényi olajakat is raktak, mellyel még jobb hatást érünk el. Nem zsíros, ami hurrá, mert annál jobban semmit nem utálunk, mikor reggel nyolckor egy balatoni lángossütő vezetőjére emlékeztet bőrünk állaga. Jó sminkalap, gyorsan tudsz rajzolni rá utána. Újdonság, tehát lehet, hogy te világosítod fel a patikust, mire is jó, amit keresel. Éljenek azok a reggelek, amikor nem kicsi ránk a fejünk. Apropó, olyan miért nem tud lenni, amikor azt érezzük, a testünk lett s-es? Mindegy, majd eszünk egy Sport szeletet...

La Roche-Posay Hydreane Tres Riche hidratáló krém - 3 999 Ft 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr813898954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 11:49:01

ha kicsi rád az arcod, az azt jelenti, kinőtted a maszkod, vagyis nagy arcod lett!

beautyka 2012.01.27. 12:09:14

@Almaleves:
Nem kell mindent szó szerint érteni, aki ismeri az érzést - annak átjött! Szép napot!

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 12:37:01

@beautyka:
igyekszem-igyekszem, de az elvont kognitív képességeim gyatrák, ezért pusztán ilyen egyszerű összefüggések feltárására kaptam felhatalmazást.

egyébiránt viszont érdemes elgondolkodni azon is, hogy az arckrém valójában segít helyreállítani az arcunk méretét, avagy még növeli is azt.

megint ezek a kínzó kérdések?

de én a válaszaidat nagyon szeretem, így továbbra várom útmutatásaid!

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 12:38:15

@beautyka: a szép nap persze viszont is kívánaltatik
süti beállítások módosítása