Nesze!szer

Amy Winehouse visszatért!

2012. január 26.

 

 

Párizs. Fashion Week. Gaultier, a divattervező, nem kicsiben játszik, illetve játszott néhány órája. Az általa kreált show-t egészen biztosan sokan nézik majd meg, ha felkerül a "jutyubra". A ruhák, a haj, a smink, a zene, minden a tavaly 27 évesen elhunyt énekesnőre emlékeztetett. Tisztelgés volt Amy Winehouse előtt, így interpretálták. A bemutató összes képét és a backstage fotókat is megnézheted ITT. Jean-Paul Gaultier ötlete remek húzás volt szerintünk, mert erre mindenki felfigyelt és nem csak Párizsban. Kérdés, a vásárlók mit szólnak majd hozzá? Az 50-es évek divatja egy kis Amy Winehouse beütéssel és Gaultier kreativitással fűszerezve... (Amy imádta a ceruzaszoknyát, a karika fülbevalókat, a fűzőt, a telitalpú cipőket, a formákat!) A modellek között a lánynak tűnő fiú, Andrej Pejic is ott volt, őt látod az utolsó előtti képen. Szerinted megható ötlet volt ez a divattervezőtől, vagy csak nyerészkedés ez az egészt? (Hozzá kell tennünk, hogy a fináléban fátyolban vonultak fel a modellek, így tisztelegtek.)Mi biztos, ami biztos alapon meghallgatunk egy Amy klasszikust. Nyugodjék békében!

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr763849110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.27. 09:19:52

Nekem egy kicsit "félelmetes"...Fura érzés egy csomó A.W.-klónt látni nem sokkal a halála után...

beautyka 2012.01.27. 10:15:06

@szepszonja:
A szüleinek milyen lehetett, vagy lehet... huhhh

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 11:25:08

hullagyalázás a kifutón?
vagy méltó megemlékezés egy nőről, akitől sem életében, sem halálában nem kívántak mást, mint lehúzni róla még egy bőrt.
süti beállítások módosítása