Nesze!szer

Ultrakönnyű szerelem

2012. január 25.

 

 

Imádjuk ezt a képet.  De most nem erről a szerelemről dalolnák. A Lancome újdonságának neve: Rouge in Love. Tehát Love alatt vagyunk, ez van. Magának a terméknek ultrakönnyű az anyaga, de közben jótékony a fedése. Akár hat órán át is tart, de minden tiszteletünk azé, aki hat óra alatt nem étkezik mondjuk. Maga a rúzs csomagolással együtt nehéz, de olyan előkelő a kisugárzása az ezüstségének. Emma Watson jól passzol hozzá.

Nagyon kreatívek Lancomék - erre külön like. 3 szakaszra osztották a napot és minden napszakhoz külön árnyalatokat rendeltek. Könnyed reggelek, ilyenkor hagyunk üzenetet a rúzzsal a pasinknak a tükrön. (Vagy nem, de akkor az már veszett fejsze nyele!) Boudoir Time a következő szakasz, jöhet a könnyed gyöngyházfény is. És végre a Tonight is My Night, tehát ütött az óránk. Ezek már vadabb, erőteljesebb, érzékibb színek. Mondjuk azért, hogy legyen kinek a tükörre írni majd szürke reggeleken... A rúzsokhoz pedig lakkok is tartoznak, Vernis in Love a nevük. Ja, és hogy mennyi a Rouge in lóvé? Azt is megmondjuk ám! Márciustól keressed a termékeket és a hozzájuk passzoló lakkokat is.

Rouge in Love - 7 900 Ft

Vernis in Love - 4 500 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr883778191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása