Nesze!szer

Ármány és szerelem

2012. január 23.

 

 

Az utóbbi napokban a leggyakrabban használt szavunk a kollekció. Ez pedig nem azért van, mert ez valami fura becsípődés, csak megérkeztek a tavaszi szépségek a boltokba. Az Armani kollekció (használtuk már ezt a kifejezést, ugye, nem?) is az ajtóban toporog már, mi több, csillogóan. Szóval imádott Ármányunk új szépségeit a féééény inspirálta. Mert a tervező imádja a napsütést, amit ugye meg is tudunk érteni. A gyönyörű színeken kívül azt is eléggé bírjuk ezekben a sminkekben, hogy nagyon jó a matériájuk. Tehát a szájfénynél sem érzed úgy, hogy egy komplett műanyag réteget cipelsz magadon, a szemedről sem mászik el az első sarkon a pigment.

 

 

A napos oldalt még a pasztell árnyalatokba is belecsempészték idén, amiről azt gondoljuk: köszi! Imádjuk ezt a rafinált játékot, ami abból áll, hogy felraksz egy gyöngyházlilát, vagy jade zöldet, aztán egyszer csak megcsillan a ravaszság! Két új szemceruzát is találsz a kínálatban, antik arany és réz az ő nevük. Ja, és ami praktikus, vízállóak! Ez számunkra igen értékes tudás, ugyanis az első szellőre meghatódunk... Az egész szemhéjra használhatjuk, nem csak húzásra jó. Szóval fényezzünk! A Mammutban az ultra jó fej Rusznyák Gyula mindenben a segítségedben lesz, ő az Armani trükkök nagy tudója. Az arcpaletta 14 500 Ft, a szemedre való színek 14 900 Ft-ba kerülnek, a tényleg fényes szájfényekhez 9 000 Ft-ért juthatsz hozzá, az aranyos ceruzák pedig 5 900-ért juthatnak a tulajdonodba - februártól. Fényt kérünk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr43741745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása