Nesze!szer

Charlize Theron a pszichoszingli

2012. január 17.

 

 

Utoljára 2009-ben láthattuk a mozikban, de idén kétszer is felbukkan a vásznon a dél-afrikai színésznő. Márciusban érkezik a Pszichoszingli (amivel a Golden Globe Legjobb színésznő - zenés film és vígjáték kategória jelöltje volt, de hoppon maradt), az év végén pedig a Hófehér és a vadász című Hófehérke adaptációban bújik a gonosz királynő szerepébe. 
A francia Elle januári számában, férfiakat megőrjítő szőke démont játszik Salvatore Ferragamo, Dior, Rochas és Louis Vuitton ruhákban. Lágy fürtjeit Enzo Angileri igazgatta, füstös szemeket pedig Shane Paish varázsolt neki. Mindezek mellett, 15-én megrendezett 69. Golden Globe díjátadón, emlékezetes szettben jelent meg: mélyen kivágott Dior ruhát viselt, amit Cartier hajpánttal színesített. Pszichoszingli vagy gonosz mostoha? Melyik karakter jön be? 
 

Nesze!Dia

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr823571041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tejcsokoládé (törölt) 2012.01.17. 22:09:12

Charlize Theron így is, úgy is gyönyörű és remek színésznő. szerintem ha zsákvásznat venne fel, akkor is szép lenne...

Ékszíj 2012.01.18. 08:02:14

Jaja jól nézi ki és jónak ígérkezik a film is!

mangalor 2012.01.21. 12:23:06

Hófehérkének választhattak volna valami szebb és tehetségesebb csajt is. Kristen Stewart az aszimmetrikus, kifejezéstelen arcával rossz választás volt. De tisztában vagyok vele, hogy most futtatják, amíg kitart a vámpíros széria sikere.

mangalor 2012.01.21. 12:29:27

Ja, Charlize meg gyönyörű nő, gyönyörű mostoha:)
A szinglis filmre kíváncsi vagyok, jónak tűnik.
süti beállítások módosítása