Nesze!szer

Kesztyűben vette át a díjat Madonna

2012. január 16.

 

 

Tegnap éjszaka lezajlott a Golden Globe átadó, ha még valaki nem tudná. Most csak egy részét emelnénk ki, hisz Madonna megkapta a legjobb eredeti dalnak járó díjat. Elton John a vörös szőnyegen még azt mondta: Madonnának f...ing esélye sincs nyerni (idéztünk). Hát, az öreg tévedett. Madge vissza is vágott ennek és annak a színpadon a beszédében, ezt meg is nézhetitek - visszatért a beszólós asszony! 

Madge egy ideje állandóan kesztyűben jár, hisz sok bulvár élcelődött a kezén...már azon, hogy milyen eres a kacsója. A jobbján most is a rajta volt a kesztyű. (Vagy ez csak design?) A részletben még Joey-t és Glenn Close-t is láthatjátok néhány másodpercig, meg Antonio Banderast. Mi gratulálunk Madge-nek a Masterpiece-hez, mellyel megkapta az Arany Glóbuszt. Ja, a kommentekben azt emelték ki a bloggerek  és barátaik leginkább, hogy az angol tévéseknek brit akcentussal válaszolt, az amerikaiaknak pedig amerikaival. Ravasz ez az asszonka! A ruhája egyébként metálos-zöldes Reem Acra (libanoni származású tervező) darab volt. Szerintetek illett hozzá az az ezüstös cucc a kereszttel? Bejön a ruha?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr263553525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kristofeliza 2012.01.16. 10:23:40

nekem tetszik a ruci!!! jól áll neki:)

beautyka 2012.01.16. 11:05:53

@kristofeliza:
a tervező egyébként az esküvői ruháiról ismert leginkább

N005 2012.01.16. 13:32:40

Annyira ronda már a kezén a bőr, hogy jól jön a kesztyű.
süti beállítások módosítása