Nesze!szer

A gyors fogyás legkönnyebb útja

2012. január 06.

 

 

Felszaladt néhány pluszkiló az ünnepek alatt? Vagy most úgy döntöttél, a 2012-es a te éved lesz és kihozod a modellverziódat? Nyugi, megmutatjuk, hogy mehet mindez szenvedés és izzadás nélkül - és még balettoznod sem kell hozzá. Jöjjön a látszat csaj! Ja, mi idén biztos, hogy lecseréljük Etát...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr463523837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zebónia 2012.01.06. 16:37:24

A legjobb módszer erre, egy jóképű, fiatal, szenvedélyes,igazi férfi...:)
A leghatásosabb:)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.06. 16:58:27

Felvették Orbán Viktort a modernkori diktátorokat gyűjtő listára a wikipedia.org internetes lexikonban. Magyarország miniszterelnöke a napokban lett Szálasi Ferenc, Rákosi Mátyás és Kádár János után negyedik az ilyen téren híres magyarok sorában.

Aki a napokban a világ diktátorai között böngészett a wikipédián, nem kis meglepetésére Orbán Viktor nevét is olvashatta. A szabad lexikon cikkének szerkesztője ugyanis európai önkényuralkodók közé belebiggyesztette a 2010 tavasza óta regnáló miniszterelnököt is. A név azóta eltűnt a listáról, de többen készítettek screenshot-ot az oldalról, amelyen Magyarország első emberének neve látható a dicső társaságban. A képek azóta felkerültek a világhálóra, többen a Facebook-on is megosztották.

A modernkori diktátorok listáján Orbán olyan nevekkel pózol, mint Ceauşescu, Brezsnyev, Tito, Quisling, illetve Adolf Hitler.

Cikkünk születésekor Orbán már nem volt fent a diktátorlistán, de a szócikket 13 órakor megnézve újfent megtaláltuk a miniszterelnököt az elit társaságban, akit ezúttal a "Viktator" jelzővel is illettek.

www.pecsistop.hu/belfold/felkerult-orban-viktor-a-modernkori-diktatorok-listajara-foto/983488/

Rwindx 2012.01.06. 17:06:36

@Ratyi Fábry befingotta magát az MTV-hez milliókért:
Aztán a neve és T-online-os IP címe alapján magyar illetőt blokkolták is vandalizmusért. Kétes hírnév.

HgGina 2012.01.06. 20:25:53

Diktátornak nevezni egy bábut Quisling) ökörség.
süti beállítások módosítása