Nesze!szer

Itt az új Avon girl!

2012. január 05.

 

 

Az Avon egy újabb sztárképviselővel bővül tavasztól. Zséda mellett egy másik hazai híresség is csatlakozik a csapathoz. Van tippetek, ki az? Segítünk, na jó, meg a kép és cím is. Műsorvezető, gyönyörű, kedves és az X-Faktor háziasszonya. Bizony, Ördög Nóriról van szó! A fiatal szépség a Solutions termékcsalád képviselője lesz, amely új arcápolóval jelentkezik majd.  Nóri örömmel fogadta a felkérést és nagy megtiszteltetésnek érzi. Természetesen ő is részt vesz az Avon Nőkért Alapítvány kampányaiban, ahol Zsédával együtt  harcolnak a mellrák és az erőszak ellen.

Megkérdeztük Nórit, milyen szempontok alapján dönt a szépségápolási termékek vásárlásakor. A Nesze!szer-nek elmesélte, hogy általában barátnőkkel jár vásárolni, együtt hozzák meg a döntéseiket, átbeszélik melyik termék a nyertes. Szereti családtagjait is meglepni egy-egy kozmetikummal, főleg az édesanyját és a férjét. A műsorvezető is fontosnak tartja a férfiak bőrápolását, így gyakran vásárol kedvesének (Nánási Pál) egy-egy kenceficét, hiszen szerinte a nő dolga ápolni a szeretett embert. És milyen igaza van! Nóri szépségtippje igen egyszerű: Igyál sok vizet és mindig hidratálj a megfelelő testápolóval! Ettől mindig jól érzi magát a bőrében, ami látszik is rajta! 

Nesze!Lola

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr283521498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása