Nesze!szer

A címlap, ami imádunk!

2012. január 04.

 

 

Eddig furának éreztük ezt a januárt. Mintha olyan lenne,, mint egy helyközi járat... olyan se ide, se oda - már ha értitek. De ez a Vanity Fair címlap jót tett a kedélyünknek, bizony ám. Meg persze Annie Leibovitznak is köszi, aki fotózta a 3 férfit. Mutatjuk azért a pasasokat egyenként is. A kedvelt színészek mind az idén bemutatásra kerülő filmjeikről beszélnek a Vanity februári lapszámában, meg persze csajokról is. Oké, de Matt Damonon miért van sapka? George és Daniel Craig azt kell mondjuk, kifogástalan. És nem feltétlenül a stílusukra gondoltunk... Na jó, mégis mindegy, hogy van rajta sapka, vagy nincsen...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr543519134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metropolitan 2012.01.05. 00:32:21

matt damonon azért van kötött sapka, mert neill blomkamppel forgatott sc-fiben tarkopaszra lett borotválva a kis buksija.
az amerikai középosztály esztétikájának ez már egy kicsit sok lenne...

spontan · http://erdekessegek.info 2012.01.05. 09:12:47

Ha van rajta sapka, akkor az a baj...

Kivétel 2012.01.05. 09:25:56

Mitől lett ilyen hosszúkás a fejük?:)
süti beállítások módosítása