Nesze!szer

Női vonal - Nokia N 9

2012. január 02.

 

 

Először akkor kezdett derengeni, milyen cool kis készülék ez, amikor a kamaszok a Nyugatinál összesúgtak a hátunk megett: az új Nokia van a csajoknál, basszus! Mondjuk telefonunk nem igazán visszafogott ciánkék árnyalata elég impozáns, az biztos. Design és okostelefon-technológia násza, ezt szerepelt valahol egy hivatalos leírásban. És tényleg. Az okosak huhogtak, hogy az IPhone és a HTC után nem is fogjuk érteni a telefont, de azt kell mondjuk: tévedtek. Annyira könnyen és okosan kezelhető, hogy csak na. (Köszönet a számok transzportálásáért a hivatalos szervíznek!) Nincs kezdőlapos birizga, minden oldalt tudsz huzigálni négy irányba. Négy alkalmazás lehet egyszerre nyitva, így könnyebb a visszatérés is. Egyben van a tokhoz hasonló valami és a készülék, és olyan jól kiemelkedik maga a képernyő. Szép és hasznos. Polikarbonát a készüléktest, jelentsen ez bármit is. A lényeg, hogy nem kopik a szín, mert nem befújták kékkel, hanem kék és kész. Mivel elég gyakran fotózunk vele, a képek minőségéről azt kell mondjuk: éles a látása! Carl Zeiss optika van benne. Persze, kicsit azért tanulnunk kellett, mennyire erősen nyomjuk a mindent, de hamar megugrottuk ezt a magasságot. Az általunk igen gyakran használt némítás-hangosítás reláció is nagyon könnyen abszolválható, egyszerűen a képernyő tetején megtalálható. Nagyon kékséges kis darab ám, a térképeken benne meg az aluljárók is fel vannak tüntetve, tehát nem tévedünk el, mint Ábel a rengetegben. Ja, meg az Angry Birds, már ha úgy általában madaras kedvedben vagy. Hivatalos leírás ITT. Egy funkciója van, ami azért végtelenül idegesítő. Amikor beállítja az ember lánya az ébresztést, megmutatja, hogy mennyi idő van még addig. Hát ezt nem kellett volna, kérjük alássan, néha zavaró a sok info.

Lényeg, mi imádjuk ezt az igazán stílusos kékséget. Okos, elegáncsos, jól használhatós. Clooney persze még nem hívott ezen, de ami kéklik, az nem múlik!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr93514944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása