Nesze!szer

Hódíts Gwen sminkjében!

2011. december 26.

 

 

Ma már buliba mész este? Vagy a csajokkal találkoztok kicsit karácsonyozni? Itt egy tuti smink, melyet Gwen Stefani viselt! Nosza, fogjunk ecsetet! Arcunk tökéletesítésére a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozót használjuk, ami bőrünk színét és szerkezetét egységesíti. Ezt fixáljuk a selymes, matt True Match púderrel.

 

 

Orcánk természetes ragyogását az Accord Parfait Blush, Rosewood, a frissességtől ragyogó rózsás árnyalatával érjük el. A felső szemhéj egészére satírozzuk a tartós Color Infaillible, Hourglass Beige, szikrázó bézs árnyalatát. Majd emeljük ki a tusvonalat a Super Liner Carbon Gloss, éjfekete pigmentekben gazdag szemhéjtussal. A szemzugtól kezdve kifelé haladva enyhén vastagítva húzzuk ki a szemünket. A Volume Million Lashes Luminizer, Brown Eyes, a szemszínt kiemelő szempillaspirállal ezt csak fokozni tudjuk. Ajkunk ünnepi ragyogását a Color Riche, tüzes 710-es árnyalata adja meg - ami garantáltan jól bírja a fagyöngy alatti csókokat, ajánljuk, hogy mindig legyen nálad egy csokor - sose lehet azt tudni... Körmünk se maradjon ki a pompából: kenjük rá a Resist&Shine 540-es lakkot. Tekintetünk már csak a mákos bejgli látványától lesz csillogóbb... Ja, meg ha találsz fagyöngy alá való pasit!

Nesze!Dia

L’Oréal Paris Color Infaillible szemhéjpúder 2 419 Ft                                              
L’Oréal Paris Super Liner Carbon Black szemhéjtus 3 999 Ft
L’Oréal Paris True Match alapozó 3 999 Ft
L’Oréal Paris Accord Parfait Blush pirosító3 999 Ft
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Luminizer szempillaspirál 4 199 Ft
L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzs 3 399 Ft
L’Oréal Paris Resist&Shine körömlakk 2 299 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr123496286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása