Nesze!szer

Maybelline angyalkáknak

2011. december 23.

 

                 
       
A tökéletesen megtisztított és hidratált bőr előkészítése után szemünk felfrissítésére használjuk az Affinitone folyékony korrektort. Arcunk színének, szerkezetének tökéletesítéshez az Affinitone 24H, ultra vékony textúrájú, tartós alapozót tegyük fel. Micro-flex összetétele, rugalmassága könnyed viseletet, biztosit. Fixáljuk le a selymes, matt Affinitone púderrel.
 
 
A szemkiemelés első lépése az Eye Studio Quad Purple Drama, négyrészes lila szemhéjpúder paletta. A varázslatos nappali verzióhoz a szatén fehér színt satírozzuk a szemzugtól a szemöldök irányába. Majd az érzéki rózsaszínt a mélyítő vonalra. A levendula lilát a mozgó szemhéjra. Végezetül a mély lilát a szempillatőre a külső széléhez érve ívesen a mélyítő vonal irányába, hogy a színek fedjék egymást. Ezután jöhet a Master Precise, a kifinomult ultra vékony tus, amivel egyenletesen, kiemeljük, a tusvonalat kifelé vastagítjuk kissé. Végezetül a Volum’Express Falsies Black Drama szempillaspirállal koronázzuk meg a szemkiemelést. Bámulatosan ívelt, dús, szempillák pillanatok alatt az intenzív éjfekete pigmentek drámaian öltöztetik ünneplőbe a pillákat. Az orcák természetes kiemeléséhez használd az Affinitone Blush, barackos árnyalatú arcpírt. Az ünnepi megjelenéshez a Color Sensational ajakrúzs 547-es Pleasure Me Red, részegítően bordós piros árnyalata a hidratáltság mellett, érzéki szenvedéllyel fűszerezi meg az összképet. Körmeink ragyogását a Colorama 3-as, szikrázó árnyalata fokozza.
 
Köszönjük, hogy a Maybelline sminkes guruja, Larion Oscar megosztotta velünk ennek a gyönyörű angyalnak a titkát! Boldog Karácsonyt kívánunk Oscarnak is és reméljük, jövőre is meglep bennünket ilyen csodaságokkal, hisz az ő kezei között királylánnyá változik mindenki - béka nélkül is!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr753491167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása