Nesze!szer

Tennél-e szalonnát a fára?

2011. december 22.

 

 

Ahány fa, annyi szokás - tartja a mondás is.  Összegyűjtöttünk néhány extrém karácsonyfadíszt a világból, ha esetleg unnátok a gömböket. Mostanság nagyon divatossá vált a fenyőfákat is különböző módon "felöltöztetni". Vannak olyanok, melyek önmagukban is jól mutatnak, mint például a különböző műfenyők. Mi jobban szeretjük ugyan az igazi...Azonban ezekkel a díszekkel bármilyen fát érdekessé tehettek, tuti feldobja a hangulatot (hi-hi...). Mondjuk egy jó hotdog, vagy a hajszárító? Szerintünk igazán mókásak, bár otthon nem biztos, hogy kipróbálnánk. Ti, hogy vagytok ezzel? Feldíszítenétek valamelyikkel a fátokat?

Nesze!Lola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr233486120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szbszig 2011.12.22. 19:02:19

Politikust szívesen. De igazit, és a nyakánál fogva. :D

Környezettudatos 2011.12.22. 19:45:59

Az én álmaim fenyőfája simára gyalult gerendákból készül, és több ága van - kb. 386 - és mindegyik ágán egy-egy hőálló ezüsttel lefújt magyar politikus lóg a nyakánál felakasztva.

Mercel 2011.12.23. 02:57:45

Politikust igen, de csak abban az esetben ha az elmúlt 22 év összes politikai vezetőjét meg lehetne kapni készletben.
Ez esetben politikailag korrekt volnék.

Természetesen ha csak gyurcsány és orbán makettet lehetne kapni csinos nyakkendővel ami akasztható, attól sem zárkóznék el:)

Ez esetben nem volnék teljesen korrekt ámde nagy kedvteleléssel nézném ahogy a kölyökmacskánk hol akasztott fletót, hol akasztott ovit pofozgatna a helyes kis mancsaival:D

A kérdésre komolyan válaszolva normális esetben politikust a büdös életben nem akasztanék karácsonyfára, mert az - elvileg a szeretetet és a családi együttlétet szimbólizálja , márpedig ott a mi undort keltő politikusainknak helye nincs.
Egyiknek sem.

"Frigyes"

alfacharlybravo 2011.12.23. 09:51:57

Miért mindig csak a politikusok? Ők is ennek a vidéknek a szülöttei a többiek persze hibátlanok, csak áldozatok. Azért nem ártana egy kis önvizsgálat sem. Én inkább a a világ tényleges gonoszait a kufárokat küldeném egy világ körüli útra úgy 200 km magasságban védő felszerelés nélkül. Ha már ez a téma a család és a szeretet ünnepén.
süti beállítások módosítása