Nesze!szer

Vad angyalos smink az ünnepekre

2011. december 17.

 

 

Pulykát sütni nem tudunk helyettetek, de halat sem, tehát mit szólnátok hozzá, ha inkább némi sminkes tippel segítenénk a L'Oreál jóvoltából? Jöjjön Milla Jovovich gyönyörű arcdekorjának titka!

 

 

A megtisztított arc után jöhet a táplálás NUTRI GOLD arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek, néhányan ugye épp tesztelhetitek ezt a jóvoltunkból. Ha ezzel készen vagytok, a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozóval tökéletesítjük a bőrt. A matt True Match púderrel azonnal fixálhatunk is. Orcánk, természetes napbarnított ragyogását az Accord Parfait Blush, Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval érjük el.

 

És jöhet az igazán igéző tekintet! A szem kiemelés első lépése, hogy a Contour Khol Black, fekete szemceruzával, húzzuk fent a tusvonalat, majd elsatírozzuk finoman a ceruzát. Ezután következik a szín pigmentekben gazdag, dörzsálló, Color Infaillible szemhéjpúder Hourglass Beige bézs árnyalata, amit a felső szemhéj egészére satírozunk. Majd teszünk egy keveset az alsó szemhéjra is a szemzugtól az alsó ív közepéig. Huh... nagy levegő, mert még nincs vége! Folytatjuk az izgalmat a tartós Color Infaillible Endless Chocolat, bronzfényű szemhéjpúderrel - a szem külső szélétől satírozzuk átmenettel a felső szemhéj közepe felé, majd tegyünk a mélyítő vonalra is úgy, hogy a színek fedjék egymást. Az alsó szemhéj külső szélét satírozzuk össze a felső ívével nyújtva kifelé, majd kívülről befelé szintén, hogy alul is szép átmenttel fedjék egymást a bézs színnel.

 

A szem ünnepi ragyogását koronázza meg a Lash Architect 4D, a fantasztikus négydimenziós szempillaspirál. Könnyen, úgymond beleforgatva a szempillákba a speciális keféjének köszönhetően látványosan dúsít, ível, hosszabbít. Ajkunk szenvedélyének ünnepi ragyogását a Color Riche, hidratáló - és minden bizonnyal csókálló - ajakrúzs Perfect Red árnyalata fokozza.

 

Az ünnepi elegancia, méltó kiegészítője a Resist&Shine körömlakk részegítően izgalmas 500-as árnyalata, amit csak terítés után festegess a körmeidre, különben Murphy törvénye szerint, tuti, hogy összekened az újonnan vett terítőt. Ezt a sminket csak azoknak ajánljuk, akik sokat várnak az estétől. Unalmas rokonlátogatásra elég egy szimpla pirosító és spirál...

Nesze!Dia

L’Oréal Paris True Match alapozó - 3 999 Ft
L’Oréal Paris Accord Parfait Blush pirosító - 3 999 Ft
L’Oréal Paris Contour Khol Black, fekete szemceruza - 2 249 Ft
L’Oréal Paris Color Infaillible szemhéjpúder - 2 419 Ft                                              
L’Oréal Paris Lash Architect 4D szempillaspirál - 4 199 Ft
L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzs - 3 399 Ft
L’Oréal Paris Resist&Shine körömlakk - 2 299 Ft

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr853470472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása