Nesze!szer

Chanelka kicsi lányom...

2011. december 15.

 

 

A napokban már írtunk a Chanel Métiers D’Art Paris-Bombay 2012-es lenyűgöző bemutatójáról. Most kicsit részletesebben dolgoznánk fel a témát és beszámolnánk a sminkekről, a körmökről és a hajakról. Karl Lagerfeldet ezúttal India inspirálta - ahol állítólag még nem is járt. Peter Philips, a show sminkese pedig elárulta, hogyan sikerült mindezt megvalósítani a sminkekben: "A valódi indiai szépség megtestesítése volt a cél. A hangsúly a szemen volt, amit a limitált kiadású Bombay Express kollekcióból való,  Illusion D’ombre Long Wear Luminous Eyeshadow in Nirvana szemhéjpúderrel koromsötétre színeztem. Le Crayon Khôl fekete szemceruzával erősítettem a kontúrt és Inimitable Intense szempillaspirállal tökéletesítettem a végeredményt."

 

 

Az igen hangsúlyos tekintetek miatt az ajkak (Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine in Empreinte szájfény) és a pofik (Joues Contraste Powder Blush in Brume d’Or pirosító) minimális sminket kaptak. A körmök ragyogó arany színben pompáztak a Le Vernis Nail Colour in Diwali lakkok által, amit India egyik hivatalos ünnepe, a Diwali vagy más néven, Festival of Lights színei ihlettek. A Bombay Express termékek, előreláthatólag 2012. júniusától lesznek elérhetőek.

 

 

A Chanel-modellek raszta haja számunkra némileg idegen, de a mutatós fejdíszeket imádtuk! A bemutatón egyébként két magyar modell, Rajzák Kinga és Srej Zsófi is részt vett, akikre kifejezetten büszkék vagyunk! Zsófi, az ismert közösségi oldalon még beszámolót is tartott a show-ról: "A show gyönyörű volt! Ez a haj nagyon bejött, eddigi kedvenc! A rasztás haj amúgy mű volt, nem a sajátunk persze. A smink is sok volt, erős, fekete és vízálló... szóval most épp próbálom leszedni! Plusz, a hajammal még meg kell verekednem... ki kell fesülnöm valahogy :)" Reméljük, sikerült!

Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr423466917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása