Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2011. december 14.

 

 

Kedves Lányok! Nézzétek el nekünk, hogy nem ontunk rátok ezer és ezer információt sminkelés témában. Az év végi hajtás, az éjjeli titkos sütisütés, a karácsonyi partik, ajándékok
után kutatás, forrócsoki mellett való beszélgetések közben lenne időtök/türelmetek azt gyakorolni, milyen ívben kell húzni a tusvonalat? Magunkból indulunk ki, mi is dolgozó nők vagyunk – hű, ez nagyon komolyan hangzott… De tényleg! Keveset alszunk, rohanunk reggel, minimum háromszor átöltözünk, mire megtaláljuk a megfelelő ’outfitet’, sminkelni is csak 8 percünk van, napközben pedig egyengetjük életünket, kapcsolatainkat, lopott percekben pedig magunkra is szentelünk figyelmet. Ezek kapcsán gondoltuk, hogy képeket kaptok újra, amiben gyönyörködhettek. Nem kell gondolkodni, megjegyezni, csak élvezni.
Egy fotós, Howard Schatz oldalát ajánljuk. Inspiráló, különleges látásmód jellemzi. A pőre,
mondhatnám nyers természetességet művészien, de egyáltalán nem túlozva láttatja.
Őszinte. Persze „agymenős” képek, divatfotók is megtalálhatóak munkái között, mi most a beauty fotókból szemezgettünk. Igazán sokrétű, gazdag bensőre utalnak a képei. Az ’Underwater’ és a ’Pregnancy’ fotósorozatokra felhívnánk figyelmeteket, mindenképpen nézzétek meg ITT!

Nesze!Detti

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr403462069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása