Nesze!szer

Téliesített angyalságok

2011. december 05.

 

 

 

Emlékeztek, hogy írtunk már Soós Andrea angyali szépségű ékszereiről? Szerettétek nagyon azt a postot, így most gondoltuk, megmutatjuk, milyenek is a téliesített szépségek nála. Ugyanis a láncok is igazodhatnak a szezonhoz, bezony ám! Ezen a héten hétvégén az Iparművészeti Múzeumban, a Kreatimm karácsonyi vásáron találkozhatsz Andi ékszereivel, a Nesze!szer bemondásával pedig ajándékot is kapsz, ha vásárolsz. Tudod, ez mind redesign, azaz régi tárgyak, emlékek kelnek új életre a keze munkája által. Igazán személyre szól az ajándék, ha ezt választod! Ilyen másnak nem lesz, az egészen biztos! A 18-ai Wampon is ott lesz még Andrea, de a honlapján is megtalálsz minden infót.

Most az egyszer azt kérnénk a Mikulástól, ha esetleg hozna nekünk egy ilyen tollas csodát, ne a csizmánkba rakja... Köszike!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr953440983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása