Nesze!szer

Csak a csoki...

2011. december 05.

 

 

Csupa csoki az ascendensed? Ó, hát te a mi barátunk vagy ám! Nekünk is van ilyetén mániánk, kozmetikumokban is igen kedveljük a csokoládés variációkat. Tudjuk, hogy jobbra és balra is hirdetnek mindenféle csokis masszázsokat, ám azt kell mondjuk, ettől leginkább a lelked derül fel. Nem átvágásnak mondanánk, hanem ügyes marketingnek, mely ügyesen elterjedt. De van két csokis finomság, ami most már a fürdőszoba örökös tagja címet nyerte el nálunk is. Akkor mutatnánk is, hisz ugyanabból az alomból jöttek! Az egyik egy relaxáló maszk, ebban az a csodaság az illatán kívül, hogy még egy ezres sincs az ára és legalább öt alkalomra elegendő. Csak víz kell hozzá, semmi más, és tizenöt perc elteltével már le is húzhatod magadról a maszkot. Kisimítja a vonásokat, teltebbnek tűnik majd a bőröd, nekünk ezt szokta eredményezni. A másik pedig egy szappan, amit mi legszívesebben harapdálnánk egyfolytában. Bár félő, hogy nem lenne fékezett a habzása... A karácsonyi szezonban csak ezzel a kézzel készített csodával vagyunk hajlandóak kezet mosni itthon!

 Mindkét termék a Yamuna kínálatából van, bioboltokban juthasz leginkább hozzá, vagy a honlapról rendelhető. A szappan 475 Ft, a csokoládés (kakaós) maszk 731 Ft. Egészségetekre!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr683440747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása