Nesze!szer

Nincs több csalás és ámítás!

2011. november 30.

 

 

 

Cocopereztől vettük az illusztrációt, mert igen szemléletes. SJP keze a Marie Claire címlapon és a valóságban. És eddig csak így hasonlítgathattuk. De most ütött az igazság órája! Már program ismeri fel, ha photoshop varázsolt egy sztárt tündöklővé a képen. Nincs több hipp és hopp leszívott toka,   bababőr és szuper kerek popsi! Kész a program, amely felismeri a turpisságokat! Hany Farid és Eric Kee (Darthmouth College), a két kitaláló úgy érzi, az általuk kifejlesztett szoftver az önszabályozásban is segít kicsit, hogy ne essen át mindenki a ló túlsó oldalára, mint eddig. (Kérdés, a magazin vagy a sztár kérte a sok változtatást?) Mondjuk utalunk arra, amikor valakinek hirtelen óriás cicije nő egy borítón vagy lepattan róla egy jó öt kg. ITT a honlap, nézd meg a sok szemléletes példát, amit az egyik prof töltött fel.

 

 

A színek erősen jeleznek, minél pirosabb: hát abba a részletbe belenyúltak rendesen... Egy dolog biztos, reggel felébredve senkin nem segít a photoshop, azok ott kendőzetlen tények. Reméljük, a valóság nem megy ki a divatból...Mit gondoltok, hoz ez a photoshop lebuktató program bármi változást? Kevesebb tini koplal majd, ha kiderül, hogy a kevencük is hurkás? Vagy elfogadjuk, ha nem tökéletes a bőrünk, mint azoknak, akiknek levarázsolták a pattanásaikat, ráncaikat? Vagy minden marad a régiben?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr853426538

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Weboldal bérlés kontra weboldalkészítés 2011.12.01. 10:30:02

Több százezer forint egy weboldal indítása, vagy egy új rablás az üzleti pályán? Kinek a pénzére pályáznak a weboldalszerkesztők?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása