Nesze!szer

Testradír kétszer - az olcsó és a luxi

2011. november 26.

 

 

 

Mint tudjátok, a testradírozás a leghatásosabb és a leggyorsabb módszer a bőr regenerálására. A téli időszakban még inkább szükségünk van az ápolásra! Ha nem akarsz több ezrest kiadni mindenféle kencére, de jól esne egy alapos radírozás, akkor most megosztunk veletek egy otthon elkészíthető tuti receptet! Szükséged lesz tengeri sóra és olívaolajra - ha minden igaz, akkor ez minden háztartásban megtalálható. Nos, nincs más dolgod, mint kenhető állagúra keverned ezeket a hozzávalókat. Az eredményes hatás érdekében, legjobb, ha fürdés után dörzsölöd a bőrödbe, mert köztudott, hogy ekkor a legpuhább a bőr. A művelet után, persze alaposan lemosva, ne felejtsd el bekrémezni a testedet, mert tudod, a friss hámrétegnek szüksége van a hidratálásra. Ja, ez a mix minden bőrtípusra alkalmazható!

Na, de van máááásik!... Lányok, nem titkolhatjuk tovább: megtaláltunk a tökéletes bőrradírt: a Fresh kozmetikai cég, Brown Sugar Body Polish néven, egy isteni összetételűt dobott a piacra. A naturális élvezeteket hirdető márka valódi barna cukor kristályokból és a világ legminőségibb olajaiból (ligetszépe-, mandula-, sárgabarackmag- és jojobaolaj) létrehozta azt a készítményt, amely állítólag mindennél mesésebb. A szokásos dörzsöléssel eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, ám ezúttal a száraz, érdes bőrfelszíntől nem kell tartani: a barna cukor jótékony hatásának köszönhetően bőrünk nem fog kiszáradni, a calendula pedig segít a hidratálásban. (Lehet, hogy kipróbáljuk az otthoni radírt barna cukorral is?) Kellemes citrusos  az illata ám. 400 grammos tégelyben itt megrendelheted 65 dollárért - ami picit húzós azért. Na, te mivel radírozol?

Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr433414031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása