Nesze!szer

Szerintünk van rózsa(olaj) tövis nélkül

2011. november 23.

 

 

Kinek ne lenne érzékenyebb a bőre, szárazabb a haja így télen? Van rá megoldás! Ráadásul egy termék nyújt segítséget mindegyik problémára. Íme a rózsaolaj! Kend a hajvégedre, csinálj belőle arcpakolást, védekezz ellene a hidegben vagy akár illatosítsd vele magad a mindennapokban. Kevesen tudják, hogy szemkörnyékünk is érzékenyebb a zimankó idején, itt egy egyszerű házi praktika: esténként gyengéden masszírozd be a kérdéses területet egy kis rózsaolajjal, fontos, hogy vékony réteget vigyél fel! A rózsaolaj a szépségápolás mellett remekül szolgál a relaxációra is. Egy nehéz nap után csinálj egy jó forró fürdőt, csöpögtess bele 10 csepp rózsaolajat. Fokozhatod a hatást, ha egy kis tejszínt is belekeversz, ezzel elűzöd a stresszt és a bőrödet is regenerálod. Ezek után - ha még maradt az olajodból otthon - a maradékot keverd össze egy kis jojobaolajjal és kend a hajvégedre. Eva Longoria haja is ettől ilyen fényes. Na te melyiket próbálnád ki?
(Az interneten kényelmesen vásárolhatsz rózsaolajat az Arcanum Webpatika honlapján 3.040 Ft-ért vagy személyesen a Harmónia Reformházban az Örs vezér térnél 2.885 Ft-ért, de általában minden bioban) .

Nesze!Lola

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr33401249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illuska 2011.11.24. 14:45:27

Bulgáriában van nagyon jó illatú rózsa parfüm, de a fürdőolaj se rossz.
süti beállítások módosítása