Nesze!szer

Véres valóság? Twilight light

2011. november 17.

 

 

(Ez egy barátnőnk véleménye - szögeznénk le előre...)

Adva van egy szerelmes lány és egy - kissé nyüzüge - fiú. Már sok mindent megéltek együtt, ám most életük talán legnagyobb kalandja következik: összeházasodnak. Ez eddig mind nagyon rendben is van, de emitt jön a lényeg: a fiú vámpír.
Természetesen a Twilight legújabb filmjéről beszélünk, ami a Hajnalhasadás című könyvből készült. Vérből és harcból nem volt hiány, a félmeztelen farkas ifjakat viszont nagyon hiányoltuk tegnap este. Semmi póló letépés, céltalan kóborlás az erdőben, csak a vámpírfiú kaszvány teste csillant meg néha a Holdvilágnál.
Sajnos Kristen Stewart-nak csak egy arca van és minden szituációra úgy válaszol, mintha éppen gyomorszájon vágták volna. Szót emelnénk az anorexia ellen, hiszen Bella nemcsak hogy sovány, hanem szó szerint zörögnek a csontjai. Rossz volt ránézni, több telt modellt a filmekbe!!! 
Ám a vámpírfiút ez nem zavarja, hiszen egybekelnek - az esküvői ruha 1O pontos - , és egy meseszép szigetre utaznak, ahol a vágy mindent elsöpör. Szó szerint, ugyanis miután darabokra szedik egymást és a meseszép házat, Bella teherbe esik. És itt elindul az óriás szenvedés. Megfigyelhetjük, hogy míg a vámpírok csodálatosan elegánsak és borostyán szemük mindig izzik, addig a farkasfiúkat biztos valamilyen sport cég támogatja, hiszen - amikor éppen nem farkasok - folyamatosan kinyúlt melegítőnadrágban és kapucnis felsőben flangálnak. Előre szólok, aki nem bírja a vért, az füldugóval és szemellenzős sapkában nézze a filmet, mert nemcsak hogy rengeteg piros izé folyik, de még a fröcsögése is jól hallható. Vártuk, hogy valahol megjelenik egy Starbuck-os pohár - nem lőjük le a poént -, de az ilyenfajta támogatás ezúttal elmaradt. Én akkor kaptam sokkot, amikor Edward kiharapta saját gyermekét Bellából. No comment...
A nézőtéren nem volt annyi sóhaj mint az előző részeknél, a vásznon nem villant annyi felsőtest, de azért valljuk be, a vérszívók még mindig nagyon jól öltözöttek, és borzasztóan szexik....

Nesze!M

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr193390028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.18. 15:39:00

2 legjobb dolog a filmben az esküvői ruha uhwáááoooo!
És a nászutas ház ott én is ellenék, egyébként sajnos a twilight filmek színvonala folyamatosan romlik vele együtt a színészek alakításai is. :(

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.11.18. 20:28:12

- vigyázat, SPOILER következik -
a kedves barátnő melyik filmet látta?
Bella egyáltalán nem volt zörgő csontú - amikor azzá vált, az nem anorexia miatt volt, hanem a terhesség miatt, tehát a filmben szinte szájbarágósan szemléltették, hogy a kóros soványság és a halálos betegség összefüggenek.
De a terhesség előtt nagyonis egészségesen nézett ki.
süti beállítások módosítása