Nesze!szer

Mert 40 éve érdemeljük meg!

2011. november 17.

 

 

 

Az nagyon döfi, hogy a szlogeneknek is van születésnapjuk. Az egyik kedvencünk minap ünneppelte a 40. születésnapját. Mert megérdemlem! - már hogy erről van szó. Meg is adták a módját ennek egy ünnepélyes eseménnyel, ahol a L'Oréal Paris szépségnagykövetei is felvonultak. Jane Fonda, Aimée Mullins, Ines de la Fressenge, Fan BingBing és Freida Pinto. "Ez az ünnep szlogenünk csodálatos pályafutásáról szól, amely ma is tükrözi a nők vágyakozásait szerte a világon - jobban, mint valaha. Az önbecsülést és az önértékelést." - mondta Cyril Chapuy, a L'Oréal elnöke. Hmmm... biztosan volt szülinapi torta, de csak light... mondjuk nem tudjuk, milyen krém lehetett benne (talán szemránc?). Na jó, nem vicceskedünk ezen tovább, inkább tiszteljük, hogy ilyen szépen ünnepelt a cég, tanulhatnánk tőlük örülni. Mert megérdemelnénk. Boldog szlogen szülinapot L'Oréal!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr903391067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.18. 10:16:33

wow 40 év az szép bár már klisé formátumba ment át vagy inkább egy olyan mondatba amit mindenki is mert, de valahol erről is van szó pontosan!
süti beállítások módosítása