Nesze!szer

OlvasóNapló: Eltekintve. Tőlem.

2011. november 10.

 

 

 

Fura könyv. Felkavaró. Ha valami biztos, akkor az, hogy nem tucat. Inkább kincsecske. Olyan, mint egy hosszú novella. Szerelem eposz.

Te tudod, mi van egy pasi fejében? Hegyi Fatime Barbara, az író igen. Arról szól könyve, hogy  mennyire nem ismerjük egymást. Élünk bele a nagy világba, elvileg együtt, de mégis tele titokkal. És nem teljesen biztos, hogy a párhuzamosok a végtelenben találkoznak. Egy férfi vívódása a szeret, nem szeret játszmában. Sodor magával rendesen. Azoknak ajánljuk, akik szeretik boncolgatni a lélek dolgait. Mert nem felszínes és nem is csacsogó. Nem a külcsínre ad, itt van szépen belbecs. A boltokban is megtalálod, de itt meg is rendelheted. Tőlünk csak ezt az ajánlatot kapod, hogy érdemes elolvasni.

Hegyi Fatime Barbara: Eltekintve. Tőlem. (Elektra kiadó) - 1 658 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr793367673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása