Nesze!szer

Országos Nyunyi Napra

2011. november 07.

 

 

Szóval. Erre a hétfőre azt kell mondjuk: Országos Nyunyi Nap. Mindenki, akivel ma találkoztunk, beszéltünk, nyunyiságot mutatott. Nyűgös volt, elaludt, bedugult a forgalomba, elfelejtette a kulcsát, lemondta az összes vendégét - nyunyizott magyarul. (A szörnyű egyiptomi híreket ne is említsük, részvétünk minden hozzátartozónak!) Így mi ma úgy döntöttük, elővesszük a kincstári készletet (L'Occitane)  - és esti kényeztetés lesz. Nagy kád, tele vízzel és finomsággal bele. Nyugi, nem a sonkás szendvicset dobjuk bele, mandulásságot inkább. Fürdőolaj, amely bőrlágyító habbá változik. Igazi hableány lehetsz tőle. Vagy a pasid hablegény, amennyiben adsz neki belőle... Tisztít és fürdés után is megmarad a finomságos illata. Ja, nem a pasidnak! Bár ugye... Na jó, mi ma ebbe csobbanunk, a nyunyiságot meg igyekszünk elfelejteni, mint a sicc!

L'Occitane Mandulás tusfürdő olaj   - 4790 Ft

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr33361466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enting85 2011.11.08. 12:00:13

ilyenem van. hiperszuperjó. ha ezzel zuhanyzok, utána nem kell testápoló sem, mert nem szárad ki a bőröm tőle. mindenkinek ajánlom, bár az ára kissé ijesztő, de én kb. fél gyűszűnyi mennyiséggel meg is fürdök, nagyon sokáig elég. azért a kádba nem lenne szívem önteni... :)
süti beállítások módosítása