Nesze!szer

Hát ez tényleg mellékes!

2011. október 27.

 

 

 

Szép a kilátás, nem? Ja, csak hogy az a guriga miért van ott? Pont ez a lényeg. Ugyanis most jelent meg egy egyáltalán nem mellékes könyv, végtelenül lebilincselő témát feldolgozva. A szerző olyan helyeket járt végig, ahonnan mesés kilátás nyílik, miközben a dolgát végzi az ember. Klotyó kilátással - fordíthatnánk valahogy így a címét. Néhány szépséges felvételt meg is mutatnánk, de a többit Luke Barclay munkáiból megtalálod itt. A felső képen a Mount Everestet tanulmányozhatod, a torony az Alcatraz börtönéből mutatkozik meg, alatta Alaszka. A többire szerintünk magadtól is rájössz, már akkor is, ha esetleg arrafelé jön rád... Hú, ez nagyon sz.. volt! Na jó, itt fejezzük most be, bár még eszünkbe jutott erről a témáról, hogy azért ez a könyv besz.ás, behu..ás,  de nem, úrilány ilyenekről nem fecseg! Vagy csak a mosdóban..

 

 

 

 

 

 

Érdekes helyzeteket láthat ilyenkor az ember. Milyen jó, hogy semmiről nem marad le még akkor sem, ha rájön a szükség... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr763334170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mucok 2011.10.28. 13:38:57

A baseli expo-torony wc-je kimaradt.
süti beállítások módosítása