Nesze!szer

Nyerd meg Steiner Kristóf új könyvét!

2011. október 25.

 

 

Lélekbonbon a könyv címe. És tényleg az is. Édes finomság, tele tanulsággal. Kristófsággal. Már akkor, ha nyitott vagy rá. Kristóf szavai úgy tanítanak, hogy közben csodás csemegeként éled meg az egész műveletet. Ma jelent meg a Lélekbonbon és amint a facebookos oldalunkon is láthattad, Kristóf már dedikált is egy példányt ebből nektek. (Ha nem vagy még a követőnk, akkor sürgősen kattanj ránk, mert egyébként sok jó nyereményről, okosságról és viccességről lemaradsz!). Kristóf bonbonjai olyanok, mint ő maga, vagy egy teli bonbonos tál. Van benne marcipános, trüffeles, kerek és szögletes, édes és keserűbb, de mind nyalánkság a javából - apró csoki darabka az ő életéből.  Te döntöd el, melyiket bonbont és tanulságot veszed ki a bonbinierből és építed be a szervezetedbe. A könyvet egyébként 2800 Ft-ért vásárolhatod meg a boltokban, íme egy kis részlet, de már megjelenés előtt reggeli Nesze-ként is olvashattál ezekből persze.

"Néha a tengerparton sétálva felfigyelek egy-egy asszonyra, kinek az alkata, a haja vagy a mozdulatai a mamámra emlékeztetnek. Ilyenkor követem őket egy darabig, majd közelebb érve fölfedezem, hogy úgy vagyok ezzel, mint a Kis herceg a rózsájával: egyetlen más virág sem érhet a nyomába."

Amennyiben szeretnéd, hogy a szépséges gondolatok a te polcodon pihenjenek és tiéd legyen Kristóftól a dedikált példány, osszad meg ezt a postot és kérünk egy jó lájkot a facebookos oldalunkon is. A Lélekbonbon az egyetlen olyan édesség, amely jótékony hatású és a vonalainknak sem árt. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Nyerd meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr133328571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Islander 2011.10.26. 12:44:34

ez most jó hír, hogy ilyen harmatos, izzadmányos marketingdumáért még fizetnek valahol?

Mocoria 2011.10.26. 12:55:44

Mit várhatunk valakitől, aki "beautyká"-nak hívja magát??!!

Rántott máj (törölt) 2011.10.26. 13:03:22

A marketingduma is gaz, de azt meg valahogy ki is birtam volna rohoges nelkul, amennyiben nem idezett volna a remekmubol :)

Lakmusz 2011.10.26. 15:09:53

de legalább már nem moderálják ki a kritikákat

TGabi 2011.10.26. 16:26:06

Lélekbonbon-mint a humorbonbon, biztos Fábrytól nyúlta le.

A másik: azt hittem, valami klassz diétás recept, erre ez a "nemtomfiúvagyokevagylány" gyerök agymenése az egész, jajjneeeeeeeeeeee!!!!

Zoonekrofil 2011.10.27. 19:32:16

@Mocoria:

Rendszeresen úgy olvasom, mikor indexcímlapról idekattintok, hogy "beakutya".
Ennek legalább van értelme.
süti beállítások módosítása