Nesze!szer

Borbarátnőiknek sok szeretettel!

2011. október 21.

 

 

A téli időszak legkedvesebb tárgyát leltük ma meg. Hógömb borzáró ez, nem más. (Elnézést a kép életlenségért, de hirtelen felindulásunkban csak a telefonunk volt kéznél.) Nálunk ez a hógömböcske lett A hét műtárgya, amennyiben emlékszik még valaki erre a műsorra rajtunk kívül.... Egy a kár csak, hogy a barátnőink olvassák a blogot. Így némileg levonna a meglepetés értékéből, ha ezt kapnák karácsonyra. Egyébként Snow Flurry üvegzáró dugó hógömb a hivatalos neve. Persze, akkor rázzuk csak, ha épp nem tölti be eredeti funkcióját! A Butlers üzletekben találod meg, 890 Ft az ára. Már csak az új Bublé karácsonyi cd hiányzik hozzá és felőlünk jöhetnek is az ünnepek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr883319855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2011.10.21. 22:08:30

Nő vagyok és nem tetszik. (tudom, nem vagyok elyhes csibe, hiszen emlékszem a hét műtárgya c. műsorra is)
Túl megy a cukin és belecsúszik a giccsbe.
Ráadásul a borzáró mint intézmény számomra értelmezhetetlen találmány, alapul véve, hogy egy bort minimum ketten iszunk, így nem értem, hogy a 7,5 deciből mi marad amit le kéne dugózni???

alf (törölt) 2011.10.22. 09:52:31

Ha egyedül iszom, sem kell ledugózni...:))
De ha netán mégis maradna az üvegben (esetleg a másodikban) akkor az dugó nélkül kiválóan eláll a hűtőben másnap estig, sokszor jót is tesz neki a szellőzés.
Ez a tömény giccs meg gondolom azoknak készült, akik a multiban megveszik a matyómintás 299 forintos "egri bikavért" (kisbetű nem elírás) és azt hiszik, hogy ők bort isznak.

ZéPé 2011.10.22. 10:53:44

Tán Keith Floyd mondotta: Aki 1 üveg bort nem tud meginni, miért nyitná ki?

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.10.23. 09:49:00

@ZéPé: Két ember, egy este, négy üveg bor! - jelentette ki M. tanár úr.

Intizar 2011.10.23. 18:22:25

Borzáró ugyan fölösleges, hacsak nem többliteres palackról beszélünk. Ámde a cucc pont attól muris, hogy annyira giccses. Nekem tetszik!
süti beállítások módosítása