Nesze!szer

Ide a Bublét karácsonyra!

2011. október 18.

 

 

 

Tudjuk, még korai a karácsonyról beszélni, de hamarosan azon kapjuk majd magunkat, hogy december van és még semmit se pipáltunk ki a listánkról! Idén próbáljuk meg betartani az eddigi ígéreteinket és kezdjük el időben az ünnepi bevásárlást. A rágangolódáshoz a zenei aláfestést, a kanadai énekes, Michael Bublé garantálja, akinek október 26-án jelenik meg új albuma, Christmas címmel. A lemezen olyan karácsonyi számok lesznek hallhatóak, mint a "Santy Baby", az "I'll Be Home for Christmas" vagy a 'Silent Night". Mi belehallgattunk, tetszett és háromszor aláhúztuk a listánkon. Itt rendelheted meg és találsz más infókat is. Nektek van visszatérő karácsonyi kedvenc zenétek? Nekünk Bublé bácsi minden mennyiségben! Mivel az új videót nem engedi a jutyub kirakni, ezért elővettünk egy régebbit... Szerintünk imádni fogjátok!

Nesze!Dia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr373312507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar ember teli szájjal 2011.10.20. 06:30:15

Ez az első karácsonyos baromkodás az idén. Október 18-a van.

PinkLili 2011.10.20. 09:06:57

Nem értem, hogy egy Beauty Blog miért foglalkozik olyan témákkal, aminek semmi köze sincs a fent említett "hitvallásához"..
süti beállítások módosítása