Nesze!szer

Jégbe hűtött muzsika

2011. október 16.

 

 

Rád milyen hatással van egy jó zene? Felforrosít, megbizserget? Hát, itt inkább a zenész adhatja ezt az érzést... Nem is tudjuk, ezen a szép őszi napon ez hogy is juthatott eszünkbe. De azért elmeséljük. Történt ugyanis, hogy egy jó tíz esztendeje a norvég Terje Isungset azt gondolta, beveti a természetes "anyagokat" is hangszerként. Azóta már Ice Music fesztivál is van a világban. Azért egy ilyen koncertre nem miniben kell menni, az egészen biztos.  És az is tény, hogy soha nem találkozol ugyanazzal a hangszerrel. Meghallgatnál egy ilyen jeges zenei koktélt? Ja, nem biztos, hogy jó, ha visszatapsolod a művészt... mert elolvadhat ugye az egész... Az ice music műfajról, lemezekről és koncentekről többett itt találsz. Mi most ezt látva készítünk is magunknak egy jó teát! Ja, persze nem jegeset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr783307294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pista bá' 2011.10.17. 08:50:56

Meleg van Te már anélkül is, belegondolni is rossz, hogy mi kerekedne ki abból, ha még ennél is jobban felforrósít egy zene.
süti beállítások módosítása