Nesze!szer

Lauren Conrad imád (be)fürödni

2011. október 14.

 

 

A people.com összeállított egy listát, ahol néhány celeb elmeséli, melyik lakása legkedveltebb helyisége. Na, vajon mi lett a legnépszerűbb? A hálószoba! Valljuk be, tényleg imádunk oda esténként betérni és a pihe-puha párnák és takarók közé és álomra hajtani a fejünket. De amiért mi nők, még jobban odavagyunk, az a szépítkezés!

 

 

Az erre alkalmas fürdőszobát, viszont csak ketten választottak szeretett helyiségüknek, akik közül az egyik, a 25 éves valóság show szereplőből avanzsált bájos divattervező, Lauren Conrad, aki - persze a szokásos tusolás mellett - egy héten legalább egyszer elmerül a kádban, a habok között. "Igyekezett meghitt környezetet kialakítani, ahol leginkább a fürdősó állandó illatát imádom!" - tette hozzá.

 

A tenisz csillag, Serena Williams lett a másik fürdőszoba-mániás, aki több mindent is saját maga tervezett: "Törekedtem arra, hogy igazi "szoba" érzetet keltsen a fürdőm!" Végülis mi lehet pihentetőbb egy meghitt környezetben eltöltött forró fürdőnél, nem igaz?

Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr393303002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása