Nesze!szer

MACtóber 1: PoshParadise

2011. szeptember 29.

 

 

Kössétek föl a gatyát, lányok! Kapaszkodjatok, itt vannak a MAC októberi kollekciói.
Tornádóként süvít végig a városon, mit nekünk város, a világon. Az elhivatottak tuti lázba
jönnek kerek e földön! Vigyázat, csak 18 éven felülieknek!
A Posh Paradise fantázianevű kollekció egy paradicsomi állapotot tár elénk, egy dzsungelt,ahol a vágy magjai sarjadzanak, ahol tobzódnak a színek, a fények szívfájdítóan ragyognak, mi pedig kibújhatunk a bőrünkből. Sikkes árnyalataival a tabu-döntögetőket szólítja meg, de a doromboló kismacskák is megtalálják a bézseiket. Engedj szabad utat Te is ősi ösztöneidnek és fedezz fel eddig ismeretlen örömöket. Hívd segítségül a pazar körömlakkokat, a tökéletesen simuló rúzsokat, a hipnotikus árnyalatú szemhéjfestékeket. Légy engedékeny magaddal és merülj bele Te is ebbe a provokatív, ugyanakkor elegáns világba! Lássuk a választékot! Tíz új árnyalatú Mattene rúzs, melyekkel a végeredmény fél-matt lesz, természetes fényükkel élővé teszik ajkaidat. Krémes, kényelmes, könnyen kenhető. Az új formulának köszönhetően ajkadat hidratálva tartják, repedezni nem fog, ez tuti. Jó érzés viselni. A színek limitált kiadásúak, az alapszínek mellett szélsőségeket is találunk: világos levendula színt és mély kékszőlőt. A levendula színt (Fresh Amour) nem értjük, amellett, hogy optikailag sárgítja a fogakat, eléggé halott. A kékszőlő színű rúzzsal (Potent Fig), ami inkább lilás, mint kékes, sokkal inkább merünk kacérkodni. Darkos lányoknak tuti befutó a szombat esti Cure klubban. Igaz, a kettő együtt keverve már sokkal hordhatóbb, de kis hazánkban a szájfestés sajnos még nem elterjedt. A mi kedvenceink: Delectable, ami érett barack szín, enyhe narancs beütéssel. Hétköznapra natúr sminkhez, buliba erős szemekhez, bármikor bevethető. A másik a Deliciously Frobidden, ami közép málnaszín, nem tolakodó árnyalatban. Kezdő színes rúzs használóknak kiváló választás.

 A Paint Potokat nagyon vártuk! A limitált kiadásokra mindig érdemes lecsapni, az állandó krémes szemhéjfestékek között sajnos nem találunk ilyen színeket. A textúra is magával ragadó. Rajongunk a kékért (ahogy ezt olvashattátok is már párszor…), azonban most csalódtunk. Középárnyalatú jeges kék (Pure Creation), ami vágyunk tárgya volt. Sápatagnak találtuk, persze mondhatjuk tompának is. Tudjuk, nem kell mindennek feltűnőnek lennie, ám szerintünk nincsen benne élet… előfordulhat, hogy még vissza-visszajárunk majd az üzletbe barátkozni vele. A lilák közül a levendula színű Half Wild nyerte el tetszésünket, ami egy bébipadlizsán élénk színét juttatja eszünkbe. A másik két lila közül a Hyperviolet inkább bordó, az Imaginery pedig sötét, feketébe hajló kékes lila. Aki a füstös szemekre utazik, annak jó barátja lehet az antik hatású, arany csillámokkal manipuláló Genuine Treasure. Különleges, több színben játszik, bele lehet veszni. Önmagában, egy rétegben feltéve irodába is hordható, csillámjaival feldobja a tekintetedet. Szilveszterkor a szemöldöködet is beszínezheted vele! Itthon sajnos nem találod meg mindegyik üzletben. A natúr, Nubile nevű kihagyhatatlan, hétköznapi és ünnepi sminkek alapjaként is teljesen jól működik. Akinek nincsen világos gyöngyházfényű krémes szemhéjfestéke (és szeretne), mindenképpen szerezze be a halvány csillámló sárga színben pompázó darabot, melynek neve Treasure Hunt.

 

A körömlakkok alapdarabjai a kollekciónak, általuk nyernek értelmet a fent említett szem – és szájravalók. Körmeid aranyban és feketés lilában tündökölhetnek, szó szerint, ugyanis csillámokkal egyikből sem spóroltak. Az arany csillogása osztályon felüli, a mély lila ugyanilyen színű gyöngyházfényű részecskékkel bűvöl minket el. Mielőtt hazavinnéd, mindenképpen próbáld ki, hogy megfelelőnek találod-e a formuláját tekintve. Nekünk
csíkozódott, és a két réteg nem volt elég a tökéletes fedéshez. A színe kárpótolhat ezért a kis malőrért. Szóval és 1szóval szerintünk mindenképpen menj be egy üzletbe, mielőtt ráböksz valamelyik termékre. Nem fogod megbánni, őszi paradicsomi állapotot adhatsz magadnak! Ja, és persze folytatjuk, mert vannak ám egyéb újdonságok is...

Nesze! Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr563265659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása