Nesze!szer

Igazi hölgyeknek a könnyű napokhoz

2011. szeptember 22.

 

 

 

Tegnap óta gondolkodunk, igazi hölgyek vagyunk-e. Erről szólt ugyanis a beszélgetés a sajtónak, sajtóval egy új Always termékvonal  bevezetése kapcsán. Izgalmas volt, meg családias. Görög Ibolya, aki szakérti a protokollt, nagyon vicceseket mondott. De meglátásai helyenként a múlt századba vezettek vissza bennünket, erre mondják a rendőrségen: nem életszerű. Schiffer Miklós viszont okosan és humorosan bírálta azt, amit itthon sokszor látni: gyönyörűen felöltözött nő, mellette pedig lepattant pocakos pasi. Valószínűleg ti is láttok ilyet dögivel. Ibolya szerint lófarokban nem szabad állásinterjúra menni, mi azóta is állunk ott a sarkon és sirdogálunk: hát akkor biztos ezt rontottuk el... Na jó, hallottunk még néhány követhetetlen okosságot, de azt mondjuk, a sítlus és az elegancia vagy van valakinek, vagy nincs. Azt nem lehet automatából megvásárolni. De hasznos és szórakoztató kis délelőtt volt, minden elismerésünk a divany szorgos munkatársának, aki jegyzetelt végig! A lényeg a mi meglátásunk szerint, hogy sok bunkónak kell nemet mondani egy nőnek egészen addig, mire talál egy férfit. És igen, nemet kell mondani, mert aki nem teszi, az sírhat, ha a sörtől atléta trikóban böfögő pasival nem boldog. Önbecsülés kérdése ez, nem más. És azért, mert van valaki, azért nem azt jelenti, hogy az jó. (Huhhh, ez nagyon hegyi beszédes volt, mi?)

És a kényeztetést, figyelmet is megérdemeljük. Az Always most kihozott egy újszerű betétet, amely csipke mintázatú felületével az eleganciát sugallja. Meg persze, szuper-nedvszivó zselét is tartalmaz, így nem kell kellemetlen pillanatoktól tartanunk. Persze, mondjuk akkor, ha nem nyitják ki előttünk az ajtót. De erről nem az Always Platinium termékvonal tehet. Hanem mondjuk az, ha ügyesen nem utalunk rá: mi hölgyek vagyunk és tessék megtisztelni bennünket! Ellenkező esetben fúriák is tudunk ám lenni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr643245236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása