Nesze!szer

Nyerj exkluzív illatvacsorát!

2011. szeptember 20.

 

 

Egyenesen a Nagy Almából érkezik az a férfi, akinek a kalauzolásában egy exkluzív rendezvényen vehetsz részt. A New York Times parfümkritikusa ugyanis illatvacsorát tart Budapesten. (Hurrá!) Ebbe mi is beleütjük az orrunkat és kész! Chandler Burr a Sofitel Budapest Chain Bridge (menő, nem?) éttermében vezeti végig a vendégeket a gasztronómia és a parfümök világába, világában. Ő a világ egyik leghíresebb arca, avagy orra ebben a műfajban. Elég, ha csak annyit mondunk, egy évet töltött Sarah Jessica Parker mellett, amikor megalkották az ő illatát. Mellesleg Oprah Winfrey kedvence is a pasas. Így 24-én egy elegáns és érzéki vacsorán vehetsz részt a Sofitelben. Mi már nagyon várjuk! Jaj, és mit vegyünk fel?  Aki jelen szeretne lenni az év egyik legizgalmasabb gasztro és beauty eseményén, ne habozzon és látogasson el a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodába jegyvásárlás céljából. (További részletek: itt, vagy a facebookon.

A Nesze! olvasók viszont olyan szerencsések, hogy egy valaki bebocsájtást nyerhet ebbe a varázslatos világba. Szóval drágáink, lájk és megosztás, engedjétek, hogy ez az elegáns előadás elrepítsen titeket az érzékek birodalmába! Nyerjetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr183241210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2011.09.20. 19:45:30

Lájk és megoszt!!

Nagyon tetszik!!

Szép estét kívánok!
Ambrus Ágnes
süti beállítások módosítása