Nesze!szer

Lush zsákolás a lábra!

2011. szeptember 13.

 

 

 

 

Igaz még csak a hét elején járunk, de egy mozgalmas nap után mindenkinek jól esik egy kis kényeztetés. Az eseménydús hétvégére visszagondolva jutott eszembe, hogy a nem olyan rég vásárolt Lush Happy Feet névre keresztelt csinos kis batyuja ott árválkodik a polcon érintetlenül. A három termékből álló kis csomag illatozik a citromfűtől, ami a Stepping Stone lábradírnak köszönhető, amit sajnos darabokra törve találtam a kendőbe csomagolva. No de sebaj, így hamarosan kezdetét vette egy finom lábápoló szeánsz. 

Az első lépés a Volcano lábpakolás volt, ami kicsit egy habkő pakoláshoz hasonlít, emellett igen intenzív az illata is. A pakolást bő 10 percig hagyjuk a talpunkon, valamint húzzunk egy-egy műanyag zacskót a lábfejünkre, hogy a termék bőrpuhító hatása még inkább érvényesülni tudjon. Miután a világos szürke krém fehér színűre szikkadt egy alapos lábmasszázs következik, minek következtében megszabadulunk a pakolás nagy részétől. Nem kell precíznek lennünk és addig dörzsölni, míg egy darab se marad a talpunkon, mivel a következő lépésben a Stepping Stone lesz a segítségünkre, hogy megtisztítsuk talpunkat. A már korábban említett citrusos, tappancs alakú! lábradír igen könnyen törik, ám ez ne szegje kedvünket. Ha nagyon apró darabkákra porlik szét akkor akár meleg vízben feloldva lábfürdőt is készíthetünk belőle. A tappancs használata után számítsunk arra, hogy a fürdőszobánkat elönti a citrusos illatfelhő, ami egy kellemes utó-nyári hangulatot kölcsönöz a szeptemberi napokban. 
A kényeztető program utolsó mozzanata a Fair Trade lábápoló krém, amit a borsmenta bolondít meg. Ez a hidratáló növényi vajban gazdag krém gyógyír a fájós lábakra, valamint segít megszüntetni a sarkunkon megjelenő száraz, repedező bőrréteget.
Ha a nagy rohanásban nem jut időnk egy kiadós, szakember által elvégzett lábkezelésre, akkor legyünk kreatívak és próbáljuk ki a Lush limitált csomagját. Nem kell profinak lennünk ahhoz, hogy ezeket az egyszerű termékeket használjuk, ezenkívül töltsön el minket jó érzéssel, hogy olyan biokozmetikumokról van szó, melyekben nincsen semmilyen kémiai származék, valamint nem végeznek állatokon kísérleteket sem. Tehát irány a legközelebbi Lush üzlet!

Lush Happy Feet Limitált kiadású ajándékcsomag 3.190,- Ft
Nesze!Nóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr693225048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása