Nesze!szer

Na most fogsz nagyot nézni!

2011. augusztus 23.

 

 

Gondolkodtunk hosszan, hogyan is meséljünk nektek erről? Meséljünk-e? Aztán egész egyszerűen azt éreztük: nem tarthatjuk magunkban. Lehet, hogy neked ez nem hír, de mi napok óta keressük az állunkat. Mert leesett és koppant is. Rendesen. Számunkra újdonság volt, amit hallottunk. Nem igazán olvasunk orvosi szaklapokat ugyanis, egyszerű földi halandók vagyunk.

Történt, hogy minap egy klinikán beszélgettünk az egyik kedves ismerősünkkel. Ő mesélte, hogy érdekes dolgokat tapasztal néha, például a külföldi pácienseinél. Találkozott ugyanis egy lánnyal, akinek volt valami furaság a karján. Ilyen kitüremkedés, vagy dudorság. Azóta ő is keresi az állát. Kiderült ugyanis, hogy az valami, amit lát, egy fogamzásgátló implantátumot rejt. Magyarán a hölgy bőre alá van beültetve a fogamzásgátló. Huhhh... utána is néztünk. Kiderült, hogy ez mintegy három évre biztosítja a védelmet. Maga az implantátum műanyag, néhány milliméter hosszú és centiméter széles csak. Csak. Amennyiben lejárt és újra szükséges, ismét be kell ültetni. Progaszteron hormont tartalmaz, melyet folyamatosan adagol. Magyarán ketyeg a hormonka az ember bőre alatt. Állítólag nagyon jól működik, senki nem lett terhes mellette. Minket azért kicsit kirázott a hideg. Te kipróbálnád? Vállalnád, hogy a karodban viseld a gátlásodat? És mit szólsz hozzá? Tele vagyunk azóta kérdéssel...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr453172898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.08.23. 20:30:07

annyira nem nagy dolog bevenni a tablettát, nem szívesen tetetnék be ilyet. három év meg túl sok, talán egy későbbi életszakaszban :)

Aurora1021 2011.08.23. 22:20:12

Huh, ez nagyon bizarr. Én nem csinálnám!

Niurka_törölt 2011.08.24. 00:33:36

Ilyen már vagy 20 éve van. Régen az alkeszeknek is ültettek be valamilyen tablettát, hogy ne igyanak, ugyanis akinek volt beültetve, annak tilos volt inni.
süti beállítások módosítása