Nesze!szer

Tudod, mi az a doga?

2011. augusztus 17.

 

Nem, nem az van, hogy becsöngettek nálunk és már a dolgozatokra gondolunk. A doga is jár aktivitással persze, csak máshogy. Ez ugyanis a kutyás jóga. Nézd csak ezt a kis tacsit, milyen komoly ábrázattal végzi tevékenységét! A doga ugyanis most az új sport módi Amerikában, amit Suzi Teitelman jógaoktató talált ki. Az inspirációt a Coali nevű ebe jelentette. Tehát, ha te is úgy gondolod, Fifivel bírnád az ászánákat, hát uccu, próbálkozz meg ezzel! (Mi csak a futásba és görkorcsolyázásba vontunk eddig bele az ebet.) Teitelman módszere már óriási méreteket öltött, jó pénzért magántanárt is fogadhat bárki, ha mondjuk édes kettesben gyakorolná a jótékony hatást a csakráira.

 

 

A doga űzhető kint is és bent is, mert ugye kinek a pap, kinek pedig a papné. Az órák húsz percestől akár hatvanig is tarthatnak. Négylábú barátaink állítólag a masszázst kedvelik a végén a legjobban. Szerintünk mókás ez a közös sport, bár ennek előfeltétele egy békés eb. A miénkkel néhány éve ez elképzelhetetlen lett volna, mert egészen biztosan óra közben csak a sporttársakkal barátkozott volna a fontos pózok és nyújtás helyett. Habár olyan Artit és Csókát is ismerünk, aki simán átaludná a foglalkozást... Ja, mert kutyából nem lesz szalonna.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr513160621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

w8ing4sy 2011.08.18. 10:26:55

Óriási, mérhetetlenül nagy és haszontalan hülyeség. Egy kutyával játssz, ha van időd.. Otthon is tud feküdni, és akkor még pihenni is fog.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.08.18. 10:35:02

Elég bugyuta dolog, de az biztos, hogy a masszázst, simogatást szeretik a kutyák.
Az én kutyám óra közben tuti körülöttem sürögne és első pillanatban, hogy nem teljes testtel fekszem a matracon, elfoglalná azt :))

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2011.08.18. 10:44:14

Ez a nő tuti, hogy szarrá keresi magát ezzel a marhasággal. A sok hülye amerikai meg beveszi a maszlagot :)

beautyka 2011.08.18. 10:51:34

@miss Scotty:
nézd, ez a legkeményebb oldal a témában
dogadog.com/

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.08.18. 13:12:16

Cesar Millan ennek biztos nem nagyon örül. (Kutyákkal suttogó)

Buba K. 2011.08.19. 22:11:01

Óriási dolog ilyesmit támogatni, mert kutyának is és gazdinak is nagy öröm. Hasznos mindkettőnek! :-)
süti beállítások módosítása