Nesze!szer

Boldog születésnapot Madonna!

2011. augusztus 16.

 

A pop királynője ma ünnepli születésnapját. 1958-ban született, tehát kiszámolható, hogy már nem húsz esztendős. Madge az, akiről pontosan tudjuk, mennyire ügyel a külsejére (is). Elképesztő mennyiségű hírt és szépészeti beavatkozást próbálnak eladni a nevével, jelezve, hogy az ő karja, bőre, haja ettől lett csodás. Ebből szedtünk össze néhányat...Aztán ki tudja, ezekből mi igaz és mi nem.

Sminkese szerint Madge óriási rajongója a szépítő maszkoknak. A zuhany után teszi fel a pakolásokat, amikor tágak a pórusai és jobban hatnak. (Ez mondjuk okos!). Ez a kedvence a Shu Uemura-tól. Műszempilláktból is ezt a márkát választja, itt rendelheted. Calendula olajat is használ, ezzel védi bőrét a kiszáradástól. (Az alapozóját is keverte a sminkese egy időben ezzel.) Az egyik szépészeti felelőse megszerettette vele a japán termékeket, tehát innen van a szemcsepp is, ami mindig nála van. Hidratálónak ezt a családot választja, Gina Brooke szerint, aki a sminkese volt. A szérum, ami a kedvence, tiszta oxigént, hyaluront és A, C, E típusú vitaminokat is tartalmaz és tényleg szenzációs. (Madge valósággal oxigén rajongó) A Material Girl turnénál, ahol sokszor órákig ugrált a színpadon, ezt a bázist használta a makeup artist. Nappali krémnek állítólag Dr. Hauschka Rose Day Cream-je a favorit. A Kabbala és a kiváló hatóanyagok miatt az izraeli Laline márkából is jócskán van a fürdőszobájában, mondjuk ezt teljesen megértjük, nézd meg a honlapjukat. Nem olcsó, de szenzációs hatású készítmények. A Holt-tenger kincsei új életre keltik a bőrödet, ha kipróbálod. Olvastuk már, hogy arany szálat ültetett a bőrébe, és gyémánt port kevertetett a sminkjébe, hogy minél csillogóbb legyen a színpadon. (Mondjuk a LaPrairie-nek is van gyémántos terméke, ajánlanánk!) Nem tudni, ezekből mi az igaz. Állítólag ő is a kókusz víz rajongója több hírességgel együtt. Naponta több száz dollárért kap vitamin injekciót, melyet a stábja tagjainak is beadat mindig. Önbarnítóból a Fake Bake a választása, JLO-val együtt voksolnak erre, hisz természetes összetevőkből áll. Ja, és a fűtőrendszerében is Kabbala víz található, erről is hallottunk már. Hiszi a piszi és egyáltalán.

Abban teljesen biztosak lehetünk, hogy a japán makrobiotikus konyha híve, amely egészséges algát is tartalmaz rendesen. A sport nagy részét teszi ki a napjának, a jógát kombinálja más edzésformákkal. Pilatesról és bikramról is szól a fáma, de mindent megpróbálnak mindennel eladni ugye... Egy a biztos. Azt, amit eltervez, fanatikusan megcsinálja. Nem kicsit, nem alig, hanem végig. Ezt tudtuk meg a Kabbala tanárától is, amikor alkalmunk nyílt vacsorázni vele. Királynő ő, aki akarással és elszántsággal tartja magánál a trónját. Azt tanítja, hogy a sikerért bizony tenni kell, de mindenkinek összejöhet, akkor is, ha 35 dollárral a zsebében indul New York-ba. Mert Gagák, Rihannák, jöhetnek és mehetnek, de Madonna marad. Happy Birthday!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr823157152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása