Nesze!szer

Öldöklő szemeket festhesz Armanival!

2011. augusztus 10.

 

 

 

 Majd’ minden lány a szemeire helyezi a hangsúlyt sminkeléskor, kivéve a párizsi lányok, akik vadító piros rúzzsal szaladgálnak a croissant illatú francia utcákon, fényes nappal is. Mi, kicsit keletebbre, a szemeinket vadítjuk meg szívesen. Füstös szem és fekete kontúr, ez az, ami igazán magával ragad. Jól meg is kaptuk idén az Eyes To Kill Intense nevű kollekciót az Armanitól. Bár, sajnos nem kifejezetten Magyarországra készült a sorozat, de sebaj, egy kicsit magunkra vesszük. Aki még nem találkozott velük, ne habozzon és tegyen egy sétát a Mammut Douglasba. Emlékezetes találkozás lesz!

 


 

Lenyűgöző látvány, páratlan textúra, kivételesen hosszan tartó eredmény! A tekintetedet új dimenziókba helyezi, izzani fog körülötted a levegő. Készülj fel a táguló pupillákra, szó nélkül nem hagyják, az tuti! Nem elsősorban a színek játéka ez, sokkal inkább a csillogásé. Találsz fesztelen földszíneket, amik nemes egyszerűségükkel emelnek a magasba, és ott lesznek a súlyosabb árnyalatok, amik a csillagok magasságába repítenek. Az éj kékje arannyal keverve, a tégelyben, mint a csillagok ragyognak elő a sötét színből. Ne ijedj meg e két szín párosításától, az arany felmelegíti a kéket (Blast Of Blue). Ugyanez a helyzet az ezüst festéknél is (Pulp Fiction): a visszafogott szürke fémes csillogását a barna és burgundi színű pigmentek elveszik, nem lesz üveges a tekinteted, mint egyéb szürke szemhéjfestékeknél. Azonban nem is barnítja be, marad vagány, telt ezüst. Van még mesébe illő sápadt kék, fehérrel ötvözve (Airy Jade), vigyázz rá, huncut: irizál, tehát több színben játszik. Keverd más színekkel is, összetettebb lesz a végeredmény, ha nem csak önmagában használod. A kékkel, vagy a feketével egyedi megjelenést ad. Visszafogott színek is szerepelnek a palettán, mint  Champagne vagy Rock Sand fantázianevű darab. Utóbbi melegebb tónusú, és bár mindegyik magával ragadó, ügyelj rá, hogy az utálatos, műhatású fémes csillogást elkerüld.

 

 

 

Szálldoshatnánk még a színek fellegén, de térjünk vissza a földre és nézzük meg mitől ilyen elbűvölő az Eyes To Kill kollekció. Az összetétel, ugyebár! A fejlesztésnek köszönhetően ez egy hibrid textúra, amely se nem púder, se nem krém, a kettő közötti átmenet. Filmrétegként viselkedik, mindegyik két részből áll: az alapszín fedést ad, a pigment pedig a drámaiságot. Most figyelj mennyi mindennek ellenáll! Az idő múlásának, ugyanis 24órás tartósságot ígérnek. A nedvességnek, szóval ha esik az eső vagy izzadsz, nem árt neki. Ha koncerten rázod a fejed, azt is túléli, nem fog leszóródni a szemed alá. Vagy, ha pillát rebegtetsz, a sok pislogástól nem ül be a szemhéjráncodba. Mindezek után pedig egy törlésre lejön, nem kell vakarni és ezer arclemosóval bíbelődnöd, amíg már a nyakadig ér a folt. Minden igényt kielégít, főnyeremény! És még mindig nincs vége a plusszos oldalnak. Szárazon és vizesen is használhatod. Szárazon visszafogottabb, áttetsző sminkeket alkothatsz. Vízzel keverve tömör végeredményt kapsz, láthatóvá válik a színek igazi mélysége. Az ujjaddal vagy ecsettel is dolgozhatsz, a végeredményt tekintve mindegy. Ha az ujjbegyedet használod, töröld előtte a bőröd szárazra és zsírmentesre, nehogy ne tapadjon rendesen vagy elcsússzon a szemhéjfesték. Könnyű vele dolgozni, egy csapásra elkészül az imádott smokey-look. Erőfeszítés nélküli kecsesség, a hatása viszont elég gyilkos.

Giorgio Armani Eyes To Kill Intense - 8400 Ft

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr573139397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása