Nesze!szer

Armani, a trendszetter

2011. augusztus 05.


Szerelem első látásra. Fogalmazhatnék úgy is, hogy totális kattanás. Rácuppantunk, na! Sminkbemutatón jártunk, és el sem akartunk jönni. Kifinomultság, elegancia, exkluzivitás, egyediség, ami jellemzi. Nem tolakodik, nem lép bele az arcodba, de biztos, hogy észreveszed. Persze, szem is kell hozzá – nem annak való, aki hivalkodásával akar kitűnni. Az Armani nem akar, egyszerűen van. Alapelve: az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek,mhanem azt, hogy emlékeznek rád. Ezt szem előtt tartották a sminktermékeik megalkotásánál is, a tartalmat és a külsőt illetően úgyszintén. Letisztult vonalúak az alapozók üvegei, egyszerűen formáltak a púderes tégelyek, praktikusak, és semmi fölösleges flanc. Épp ettől megkapó, élmény a kézbe venni, a luxus érzése árad belőlük. Nem hiába, gondosan megalkotott minden egyes darab: az ecsetek a legpuhább szőrökből kézzel készültek, a márka atyja maga is kipróbál minden egyes terméket, sokszor a gyártósoron is jelen van, és olyan apró részletekre is figyelnek, hogy a rúzs záródásának kattanása milyen hangot adjon… Minden részletre kiterjedő imázs alkotás ez, a tökéletesség netovábbja! Nem túlzunk. Aki erre fogékony, érezni fogja.
A külcsín után jöhet a belbecs. Sokat mond, hogy amíg a legtöbb márka 2-3 évente kijön egy új alapozóval (új textúra, új összetétel), addig az Armani a legnépszerűbb alapozóját tizenéve alkotta meg, és azóta is töretlen a sikere. Ez a díjnyertes Luminous Silk Foundation, ami újragondolja az alapozó fogalmát. Olajmentes, a Micro-fil technológiával dolgozik, aminek lényege, hogy finom, ragyogó, és egyben áttetsző nyersanyagokat kever össze, így rendkívül alkalmazkodó, könnyen kezelhető alapozót kapunk, mely szelíden pihen az arcodon. Súlytalansága magával ragad, mint a selyem, siklik a bőrön és azt már mondani sem kell, hogy egész napos hidratáltságot biztosít. A bőr természetes szépségét segít elérni, láthatatlan. Minden bőrtípusra jó. Közel húsz árnyalatból kiválaszthatjuk az arcbőrünkhöz illőt, illetve nem mi, mert a márka sminkesei segítségünkre lesznek.
Van még más is a tarsolyunkban, de arra várnotok kell egy keveset - tehát folyt.köv.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr753127539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juc 2011.08.05. 10:54:40

én totál armani-fan vagyok, ugyanazt a parfümöt használom 15 éve (Gio, már nem gyártják), a sminkcuccjaik jól fednek, egész nap kitartanak, az alapozót lekaparni is alig lehet (igaz, nekem abban a Chanel jobbnak bizonyult). szóval egyetértek a kattanással, főleg az Eyes to Kill szemhéjpúderek esetében:)

beautyka 2011.08.05. 10:57:33

@juc:
huhhh, ezt mi is teljesen megértjük. Az eyes to kill kollekció minden egyes darabja gyönyörű. Az a lila... áááá

juc 2011.08.05. 11:05:09

@beautyka: nekem az ún steel black van (barna, fekete, bézs) és egyszerűen szupermodell leszek tőle. és estig le se jön, tényleg elképesztő.

efzsé 2011.08.05. 12:00:45

Ez most itt offtopik, kicsit -de tényleg -nem akartok foglalkozni a megszeretett és megszüntetett termékek szerelmi csalódással felérő tragédiájával? Tizenöt éve gyászolok egy gyögyönyörű , kék, art decosüvegbe bújtatott kölnit, a Veronese-t -és semmi, de semmi még csak nem is emlékeztet arra az illatra!... Gyártója egy nagy francia cég volt , de már elfelejtettem, melyik...

beautyka 2011.08.05. 12:09:56

@efzsé:
és azóta nem is találtál semmi hasonlót? Semmi új szerelem?

mikénehavóna 2011.08.09. 02:01:09

Le sem merem írni, kislányok, negyven évvel ezelőtt volt egy Pond's Cold Creme, fehér tégelyben, zöld kupakkal. Tökéletes állaga volt, diszkrét illat, és - ami a fő - , egyáltalán nem okozott allergiát. Utána megvariálták, de minden kiütött az arcomon. Tízezreket dobtam ki krémekre, amiket egyszer kentem magamra, és két napig vörös és dagadt volt utána az arcom. Le is szoktam a krémezésről.

beautyka 2011.08.10. 08:45:48

@mikénehavóna:
és azóta nem találtál semmit, ami nem allergizál? Nagyon sok érzékenyeknek való krém is kapható. (Pl a francia termálvíz alapúak)
süti beállítások módosítása