Nesze!szer

Női vonal - HTC Wildfire S

2011. augusztus 01.

 

Hosszas gondolkodás után azt a döntést hoztuk, a csajos kütyük is beleférnek a szépség témakörébe. Nesze nekünk! Így HTC tesztbe kezdtünk. Néhány hétig vad tűz lobogott bennünk, illetve a táskánkban. Mivel nem egy műszaki zseni az ascendensünk, igyekszünk másra bízni ezt-azt. Tehát első lépésként a HTC-t birtokba véve elfáradtunk egy mobilos boltba, ahol hosszas szempilla rebegtetést rendeztünk. Meg is lett az eredménye, az i-phone-ból átkerült a kártya a htc-be. Köszi Bika srác! Aztán tanulni kezdtünk az androidos készülék kezelését. Na, ez helyenként adta a kuncogást, mert ugye értelmezni kellett a menürendszert. Nem bonyolult, azt kell mondjuk. Viszont a kijelzőjét erősebben kellett érintgetni, az elején szegénykét gyakorlatilag püföléssel próbáltuk életre kelteni. Aztán a tűz fellobbant bennünk, mert megkedveltük egymást. Igaz, az első napon soha nem észleltük a hívást, mert ugye ki tud ilyenkor rájönni, hogy a csörgés az ő zsebéből jön? A magyar betűk kicsit hiányoztak ugyan, de valahogy megszoktuk, hogy a z és y helyet cserélt. Tetszett, hogy nem nagy a telefonka és a súlya miatt sem kell súlyzós edzésnek érezni, ha cipeljük. Persze, igazi nőként a hátteret két perc alatt átcseréltük, meg ugye a hangokat és funkciókat is. (Na jó, letöltöttük gyorsan a Zara oldalát is) Megszerettük a kicsikét az együtt töltött néhány hét alatt. Mi több, vagánykodtunk is ám vele! Elég sokan nem tudják, hogy a HTC néhány éve elhatározta, nevük egyet fog jelenteni a minőségi okostelefonokkal. Ám a tajvani székhelyű cég elérte, amit akart, igaz, nekünk magyarázni kellett egyeseknek, hogy ez egy márka, tényleg! HTC Wildfire S - like, azt kell mondjuk. Most illene mindenféle műszaki paramétert leírnunk, de a nőket úgy általában nem igazán érdekli. Mi design-ra és praktikumra megyünk. El kell mondjuk, ez a telefonka mentett meg bennünket attól, hogy utáljuk ezt a téli nyarat. Ugyanis, ha esik az eső, a készülék  kijelzőjén cseppek gurulnak lefelé és ablaktörlő is bekapcsol. Cool és cuki egyszerre. Bár a napsugarak sem mutattak rosszul azért...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr173117400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sweet Executioner · http://theexecutionground.wordpress.com 2011.08.02. 15:51:01

Szia!
Nem véletlenül mondogatják, hogy az iPhone szép, az android okos. Nekem mondjuk jelenleg Galaxy S II-m van, de előtte egy T-Mobile Pulse-t nyüstöltem. Az angol nyelvű billentyűzetet nem kell megszokni, le lehet tölteni netről vagy android marketról az AnySoftKeyboard-ot, ami beszél magyarul :)
süti beállítások módosítása