Nesze!szer

Kér az arcod egy tonikot?

2011. július 31.

 

Az arctisztítás nálad mekkora procedúra? Mert itt leginkább a hipp és hopp. Minden tiszteletünk azé, aki tisztít, tonizál és nem tudni, mennyi minden mást cselekszik. A tonikoktól általában hideglelést kaptunk eddig, mert ahányszor szerencsénk volt hozzá, az arcbőrünk M-esből XS-es lett. A Garnier most piacra dobott egy szőlővízzel és B5 Pro-vitaminnal készült frissítő tonikot, így hát próbát tettünk vele. És mondtuk: jé! Nem húzódott és száradt ki a bőrünk. Pedig ott álltunk a tükör előtt és vártuk ám ezt. Olyan volt, mintha valami könnyű kis limcsivel átmostuk volna a bőrünket. Nem rossz, azt kell mondjuk. Nem tett óriási csodát, nem fiatalodtunk öt évet, de megengedtünk neki, hogy ott maradjon a fürdőszoba polcán. (Megjelent a Garnier Essential Intense hidratáló arckrém is, az is ugyanilyen könnyű kis megoldás, akár a tonizálás után).

Garnier Essenials Frissítő Tonik - 1350 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr723114765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efzsé 2011.08.01. 13:14:09

Én tonikimádó vagyok, nekem az fontosabb, mint a reggeli kávé.És ez -tényleg szuper, mondhatom, mert sokat kipróbáltam. Most vettem a második üveggel és már előre rettegek, hogy fog hiányozni, amikor a Garnier se szó, se beszéd megszünteti. (A krémje is isteni -de kell mellé valami tápláló is)

beautyka 2011.08.01. 16:46:39

@efzsé:
igen, a krémet mi is ilyen gyorsan beszívódós könnyűség kategóriába sorolnánk. Like a tonikozásodnak!
süti beállítások módosítása