Nesze!szer

Menő a Banderas vagy sem?

2011. július 26.

 

Egy gondolat bánt engemet... illetve a Nesze!-t. A kérdés, menő-e Antonio Banderas vagy sem? Tesszük fel a kérdésecskét annak kapcsán, hogy megjelent az új illata, a Golden Secret. Elő is kerestünk néhány régebbi képet, hogy picit elmélázzunk ezen. Ez például egy nagy kedvencünk:

 

 

Viszont rá kellett jönnünk, hogy Banderassal semmi bajunk, Almodovár filmjeit meg ugye nagyon. Csak a kedves neje. A Melánia asszonyság. Ő nem a keblencünk, ő tehet mindenről. Mert addig nagyon bejött a Bandi! De félre a családi szennyessel! Beszéljünk inkább az illatról. Tavaly jelent meg a Secret, most pedig itt a Golden Secret. Aromás, mentolos illatjegyek, feketebors, szerecsendió és köménymag, pézsma, cédrusfa és bőr. Ütős elegy! A csomagolás lakatos design-ja pedig egész egyszerűen remek. Exkluzív alkalmakra. Egy alkalmas partnernek biztosan ne vásárolj ilyet, nem érdemli meg... Vagy de? Tehát Antonio Banderas - Gold Secret. Aranyozd be azt, akiről tényleg úgy gondolod.

 

Antonio Banderas The Golden Secret50ml Edt – 5 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr413100338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása