Nesze!szer

Szerintünk idd magad trendire!

2011. július 21.

 

Az úgy történt, tisztelt bíróság, hogy egy szép nyári napon meghívást kaptunk egy új hely megnyitójára. Ott is voltunk szépen blogger pajtásaink társaságában (otthon édes, our fashion, burzsuj) a vadonás borászati trendelőben. A DiVino nevű intézményben ugyanis fiatal magyar borászok remekeit kóstolhatod néhány hete. És ma ezen borbáros emlékünk valahogy jól eszünkbe jutott -  a beköszöntött ősz kapcsán. Mert ugye ilyenkor nem lehet szabadtéri rendezvényen ugrálni, kerti kiülősben ücsörögni, de mégis meg kell beszélni valahogy a világ ügyes és bajos dolgait a barátnőkkel... Tehát kedves Nesze! olvasó, irány a Bazilika környéke és a DiVino, egy pohár bor nem árt a szépségednek, sőt! (Persze, közben azért vizet is kortyolj hozzá!)

 

Cool a hely, nem más. Kóstolj egy kis Miklós Csabi Parádét, vagy Gere Andi Fricijét, esetleg Kamocsay Ákos Maurus pincészetéből bármit, de még az Aperol Spritz-re is voksolhatsz. A Juniborosok a borászat új generációja, az ő palackjaikat találod meg a DiVino-ban. Szerintünk a hely be fog jönni neked. Nézd ezeket a képeket! Nem rossz a feeling, ugye? És nem a borgőz beszél belőlünk. Egészségedre!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr953086492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eneska · http://kerdesek.hu/ 2011.07.22. 10:25:33

milyen árak vannak? nem találom sehol.

beautyka 2011.07.22. 10:51:04

@eneska:
Íme két példa, ebből érezni fogod kb. Egy Aperol Spritz - 1000 Ft, pohár Konyári rosé - 500 Ft. Jó hétvégét!
süti beállítások módosítása